Työskentely Coorilla

Suomessa Coorilla työskentelee noin 1 000 henkilöä. Menestyksemme perustana ovat henkilöstömme monipuolinen ammattitaito ja laaja-alainen osaaminen. Siksi meillä on jatkuvasti tarve eri alojen osaajille.

Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen, jossa kerrot omin sanoin kokemuksestasi ja osaamisestasi. Voit hakea myös harjoittelupaikkaa. Huomioithan, että vastaanotamme kaikki hakemukset ainoastaan verkkosivujemme kautta.

Katso tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat tai täytä avoin hakemus.

***

Site Manager, Vaasa

Haetko uusia haasteita kiinteistöpalvelualalta? Oletko asiakaslähtöinen johtaja, joka hallitsee myös talous- ja henkilöstöasiat? Meillä on sinulle tehtävä. Haemme nyt Site Manageria Vaasaan teollisuuskohteeseen.

Tässä tehtävässä olet vastuussa tukipalveluiden tuottamisesta asiakkaallemme Vaasassa. Vastuullesi kuuluu siivous- ja käyttäjäpalvelut sekä kiinteistöpalvelut ja tekniset huollot. Tehtävänäsi on koordinoida ja kehittää näitä kokonaispalveluita sekä raportoida päivittäin toimenpiteiden toteutumista. Kartoitat asiakkaan tarpeita pitkäjänteisesti ja luot innovatiivisia ratkaisuja. Innostat tiimisi huippusuorituksiin erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamiseksi ja saat tiimisi sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin. Nautit itsenäisestä ja vastuullisesta työroolista.

Edellytämme sinulta aikaisempaa menestyksekästä kokemusta palveluliiketoiminnasta, mielellään vastaavista tehtävistä kiinteistöpalvelualalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, esimiestaitoja ja kykyä taloudelliseen ajatteluun. Sinulla tulisi olla myös hyvää osaamista ja näyttöä työturvallisuuden johtamisesta ja kehittämisestä. Tehtävään soveltuva tutkinto katsotaan eduksi, kuten myös aiempi työkokemus tehdasympäristössä toimimisesta. Sinulla on hyvä tietotekninen osaaminen ja kohtuullinen englannin kielen taito.

Tarjoamme innostavan tehtävän ja uran yrityksessä, joka panostaa niin asiakkuuksiensa kuin henkilöstönsä

Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen viimeistään 14.3.2017 tästä
Teemme rekrytoinnin yhteistyössä Personalhuset Staffing Groupin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintayksikön johtaja Tuomas Vaalto, puh. 045 676 9121.