Haku

Coor SmartDrone

Coor SmartDrone™ -palveluissa hyödynnetään koptereita. Palvelut mahdollistavat kiinteistöjen vaikeapääsyisten alueiden tarkastamisen, dokumentoinnin ja kartoittamisen tehokkaasti, laadukkaasti ja turvallisesti. Coor SmartDrone -palveluiden avulla pysyt ajan tasalla kiinteistöjen ja maa-alueiden kunnosta ja saat arvokasta tietoa.

Kuvauskoptereita hyödyntävä SmartDrone Inspection

Koptereilla voi tehdä ilmasta käsin esimerkiksi kattojen, julkisivujen, mastojen ja savupiippujen kuntotarkastuksia. Niiden avulla kiinteistönhoitajat voivat tutkia suuria laitos- ja maa-alueita ilman kiipeilytöitä. Kopteri on varustettu kameralla, jonka kuvaa on voi seurata suoraan käsiohjaimesta. Töiden suorittaminen maanpinnalla säästää aikaa ja ehkäisee tapaturmia.

”Coor SmartDrone -palveluiden avulla pysyt ajan tasalla kiinteistöjen ja maa-alueiden kunnosta ja saat arvokasta tietoa.”

Seurantaa ammattikäyttöön tarkoitettujen koptereiden avulla

Kaikki kopterit on varustettu kuvanvakaimilla ja teräväpiirtovideokameroilla, joten voimme toimittaa selkeitä ja teräviä valokuvia ja videoita. Ne tehostavat kiinteistön kunnon ja kunnossapitotarpeiden toteamista.

SmartDrone Mapping

Koptereiden avulla voidaan myös tehdä kiinteistökartoituksia ilmasta käsin. Käyttökohteista voidaan mainita pinta-alan laskeminen, ilmakuvakartoitus, 3D-mallinnus ja paikkatietojärjestelmä (GIS).

SmartDrone lyhyesti

  • Helppo lennettävyys
  • GPS:llä varustetut kopterit
  • Vakautustekniikka
  • Automaattinen lentoloki
  • Teräväpiirtokamera valo- ja videokuvaukseen
  • Reaaliaikainen HD-näkymä

Koptereiden käyttö parantaa kiinteistöjen kunnonvalvonnan, tarkastusten ja kartoitusten turvallisuutta ja tehokkuutta. SmartDrone sisältyy Coorin Smart Solutions -palveluihin. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää Smart Solutions -palveluistamme. 

Matias Bäckström

Matias Bäckström

liiketoiminnan kehityspäällikkö

Ota yhteyttä

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.