Haku

Coor SmartFlow

Joustavat toimistoratkaisut, uudelleensijoittamiset, muutot ja etätyö ovat lisänneet henkilöstön liikkuvuutta kaikissa organisaatioissa. Coor SmartFlow auttaa tekemään postin ja pakettien käsittelystä nopeaa ja joustavaa.

Vaikka suuri osa perinteisestä yritysviestinnästä on siirtynyt sähköisiin palveluihin, fyysistenkin palveluiden pitää silti toimia. Coor SmartFlow on postiratkaisu, joka vastaa nykyaikaisten organisaatioiden vaatimuksiin.

Helpotusta henkilöstölle

Coor SmartFlow'n ansiosta vastaanottajan ei enää tarvitse käydä päivittäin postilokerollaan. Sen sijaan hän saa sähköpostitse tai tekstiviestillä ilmoituksen aina, kun noutopisteeseen on saapunut postia. Vastaanottaja voi itse valita verkkopalvelussa, mihin noutopisteeseen posti ohjataan, vai toimitetaanko se tilapäisesti toiseen toimistoon, kotiin, kesämökille tai kollegalle. Vastaanottaja voi myös valita, haluaako hän mainospostia. Näin henkilöstösi säästää aikaa ja saa haluamansa postin entistä nopeammin.

Turvallista ja tehokasta

Postilähetykset merkitään saapumisen yhteydessä vastaanottajakohtaisella tunnisteella. Näin ne voidaan helposti toimittaa oikeaan noutopisteeseen ja tarvittaessa jäljittää saapumisesta aina vastaanottajan kuittaukseen.

Järjestelmä mahdollistaa myös posti- ja rahtivolyymien tarkan seurannan. Lisäksi Coor SmartFlow'n käyttöönotto vapauttaa arvokasta tilaa, koska noutopisteiden tarve vähenee. Coor on ottanut SmartFlow'n käyttöön useissa pohjoismaisissa toimistoissa hyvin tuloksin. Ota siis yhteyttä, niin kerromme, miten SmartFlow voi tehostaa postipalvelujanne.

SmartFlow lyhyesti

  • Kaikki saapuvat kirjeet ja paketit kirjataan sekä varustetaan vastaanottajakohtaisella tunnisteella.
  • Lähetys jaetaan vastaanottajan valitsemaan noutopisteeseen tai osoitteeseen, minkä jälkeen vastaanottaja saa sähköposti- tai tekstiviesti-ilmoituksen.
  • Käyttäjät voivat itse valita haluamansa noutopisteen verkkopalvelussa.
  • Käyttäjät voivat myös estää jotkin lähetykset, esimerkiksi mainokset.
Matias Bäckström

Matias Bäckström

liiketoiminnan kehityspäällikkö

Ota yhteyttä

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.