Haku

Coor SmartID

Henkilökorttien ja kulkuoikeuksien tilaaminen vaatii yleensä paljon hallinnointia ja manuaalista käsittelyä. Coor SmartID tekee käsittelystä entistä turvallisempaa ja joustavampaa ja vähentää samalla byrokratiaa.

Monet välikädet voidaan unohtaa, kun henkilöstö saa oikeuden tilata henkilökorttinsa itse Coor SmartID:n avulla.

Henkilökorttitilaukset perustuvat henkilöstöjärjestelmässä jo oleviin tietoihin, ja käyttäjä ilmoittaa haluamansa kulkuoikeuden palvelun verkkosivulla. Tämän jälkeen tilaus välittyy lähiesimiehelle tai henkilölle, jolla on hyväksymisoikeus. Jos järjestelmässä ei vielä ole valokuvaa, käyttäjä voi käväistä palveluun sisältyvällä itsepalveluautomaatilla tai ladata muun sopivan kuvan.

Kuva ja hyväksytty tilaus lähetetään automaattisesti henkilökorttien tuotantoon. Kun yrityksenne henkilökortti on valmistunut, käyttäjä saa siitä sähköposti-ilmoituksen ja voi noutaa kortin noutopisteestä tai vastaanottaa sen postitse.

”Monet välikädet voidaan unohtaa, kun henkilöstö voi tilata henkilökorttinsa itse Coor SmartID:n avulla.”

Lisää laatua ja turvallisuutta yrityksen henkilökorttien hallintaan

Coor SmartID voidaan liittää yrityksen henkilöstö- ja kulunvalvontajärjestelmiin, mikä lisää korttihallinnan turvallisuutta. Osa tilauksen tiedoista saadaan suoraan henkilöstöjärjestelmästä – kuten lähiesimiehen tiedot tai automaattinen varmistus siitä, että käyttäjällä on oikeus saada kortti. Näin varmistetaan yrityksen henkilökorttia ja kulkuoikeuksia koskevan hakemuksen toimittaminen oikealle hyväksyjälle.

Yhtenäinen prosessi yrityksenne henkilökorttien hallintaan

Coor SmartID tarjoaa asiakkaalle kokonaisvaltaisen prosessin kulkuoikeuksien valvontaan sekä yrityksenne henkilökorttien hallintaan tilaamiseen ja tuotantoon. Prosessi on automatisoitu ja täysin jäljitettävissä tilauksesta toimitukseen. Manuaalinen käsittely ja hallinnointi vähenevät, mikä tuo säästöä ja vähentää virheriskiä. Henkilökorttien valmistus voidaan hoitaa joko sisäisesti tai ulkopuolisella korttitehtaalla.

SmartID lyhyesti

  • Henkilökortti tilataan helposti verkkolomakkeella.
  • Kuva voidaan ottaa itsepalveluautomaatilla, joka liittää sen henkilökorttitilaukseen.
  • Henkilökortin hyväksyy verkossa lähiesimies tai henkilö, jolla on hyväksymisoikeus.
  • Henkilökortti valmistetaan sisäisesti tai ulkopuolisella korttitehtaalla.
  • Tilaaja saa tiedon kortin valmistumisesta sähköpostitse.
  • Henkilökortti lähetetään tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen.
  • Palvelu on liitettävissä erilaisiin henkilöstö- ja kulunvalvontajärjestelmiin.
  • SmartID sisältyy Coor Smart Solutions -palveluihin.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää siitä, miten SmartID parantaa turvallisuutta ja lisää joustavuutta. Samalla kuulet muista Smart Solutions -palveluistamme.

Matias Bäckström

Matias Bäckström

liiketoiminnan kehityspäällikkö

Ota yhteyttä

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa
GDPR

Coorin tietosuojaseloste

Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan käsittelemistämme henkilötiedoista ja niiden käsittelyperusteista. Selosteen päivittäminen on seurausta uudesta tietosuoja-asetuksesta (GDPR), joka tuli voimaan Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella 25. toukokuuta 2018.

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Keräämme henkilötietoja, joita itse annat täyttäessäsi Coorin sivustoissa olevia yhteydenotto- tai tilauslomakkeita. Kerättäviä tietoja ovat (tapauskohtaisesti) koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai postiosoitteesi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

Tarvitsemme henkilötietoja voidaksemme lähettää toivomaasi materiaalia, kuten lehdistötiedotteita, uutisia ja uutiskirjeitä. Jos olet täyttänyt yhteydenottolomakkeen, käytämme henkilötietoja myös ottaaksemme sinuun yhteyttä.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Voit milloin tahansa perua suostumuksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@coor.fi.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Olemme toteuttaneet asiaankuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme henkilötietojasi häviämiseltä tai laittomalta pääsyltä tietoihin. Henkilötietoihisi pääsevien henkilöiden määrää on rajoitettu. Pääsy on vain henkilöillä, jotka ylläpitävät käyttämääsi Coor-sivustoa ja jotka tarvitsevat henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi myös muille Coor-konsernin yrityksille, toimittajille ja liikekumppaneille, jotka tuottavat puolestamme palveluita.

Henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansiin eli EU:n ja Etan ulkopuolisiin maihin silloin, kun Coor käyttää Office 365 -pilvipalveluita. Palvelut toimittaa Microsoft IrelandOperations Limited (”Microsoft”).

Kun Microsoft toimittaa Office 365 -palveluita, se käsittelee asiakastietoja (esimerkiksi sähköposteja ja tiedostoja) EU:ssa sijaitsevissa palvelinkeskuksissa (tällä hetkellä Irlannin Dublinissa ja Alankomaiden Amsterdamissa). Joitakin Office 365 -palveluihin kiinteästi kuuluvia henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite) voidaan kuitenkin käsitellä myös Yhdysvalloissa.

Coor on tehnyt sovellettavien tietosuojavaatimusten täyttämiseksi Microsoftin kanssa tietojenkäsittelysopimuksen ja ottanut lisäksi käyttöön vakiosopimuslausekkeet (EU:n mallilausekkeet). Myös Microsoft on ottanut käyttöön EU:n mallilausekkeet kaikkien niiden alihankkijoiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja osana Office 365 -palveluiden toimittamista.