Haku

Arkistoinnin ja postituksen asiakaspalveluhenkilö

Hae

Helsinki

Etsimme Helsinkiin

ASIAKASPALVELUHENKILÖÄ 

Coorin asiakaspalveluhenkilönä olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön.

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/viikko). Työvuorot sijoittuvat arkipäiville vaihdellen kello 6-17 väliin. Aloitus tehtävässä on  sopimuksen mukaan. Tuleva työpaikkasi sijaitsee erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella Vallilassa.

Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Olet tärkeä osa asiakkaan kiinteistön palveluista huolehtivaa isompaa Coor-tiimiä.  

Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään henkilöluottotietojen tarkistus ja huumausainetestaus.

Työtehtävistä tarkemmin:

Tässä asiakaspalveluroolissa toimit puolet ajasta arkistoinnin ja toisen puolen postituksen tehtävissä. Työssä tarvitaan rutiininsietokykyä, ongelmanratkaisukykyä ja tiimityöskentelytaitoa työparin sekä ison tiimin kanssa. Työtä suoritetaan nykyaikaisessa toimistoympäristössä yleisimpiä toimisto-ohjelmia apuna käyttäen.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaamme arkiston ylläpito. Työssä käsitellään asiakkaalta tulevia asiakirjahakupyyntöjä sähköisesti eri järjestelmiä apuna käyttäen. Arkistoinnin rutiineihen kuuluu päivittäisten sopimusten tarkistaminen, tarroitus sekä tallentaminen.

Postitustehtävissä käsittelet aamu- ja iltapäiväpostin ja lajitelet pakettitoimitukset, sekä avustat muissa postitukseen liittyvissä tehtävissä. Käytämme Postin sähköisiä järjestelmiä työssämme. Tehtäviisi kuuluu myös vaihtelevia tehtäviä tavaran vastaanotossa ja tavaratoimituksia. 

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?

Olet erinomainen ja helposti lähestyttävä asiakaspalvelija. Työskentelytavoiltasi olet tarkka, järjestelmällinen ja huolellinen. Toivomme, että olet aikaisemminkin tehnyt vastaavanlaisia tehtäviä ja katsomme etenkin kokemuksen arkistoinnin työtehtävistä eduksesi. Laadukas asiakaspalvelu sujuu sinulta suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Kiinnostuitko? 

Odottelemme jo innolla kuulevamme sinusta! Viimeinen hakupäivä tehtävään on 4.10. mutta tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme, että liität hakemuksellesi CV:n ja hakukirjeen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaisin kello 10-12 palveluesimies Susanna Itkonen. Susannan tavoitat numerosta 010 234 6111.

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys.  

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

Hae