Haku

Asiakaspalveluhenkilö Helsinkiin

Hae

Helsinki

Etsimme Helsinkiin

ASIAKASPALVELUHENKILÖÄ

Coorin asiakaspalveluhenkilönä olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön.

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen (37,5h/viikko) työsuhteen. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Työaikasi on arkisin kello 7-17 välillä.

Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin.

Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävästä tarkemmin:

Työnkuvasi on monipuolinen ja olet tärkeässä roolissa luomassa hyvää ilmapiiriä ja mahdollistamassa asiakkaiden työpäivien sujumisen. Tukena sinulla on asiantuntevat ja mukavat kollegat.

Työssä liikutaan paljon päivän aikana ja jokainen päivä on erilainen. Kerrosmestarin roolissa avustetaan ajoittain aulapalveluissa ja muuten päivä koostuu erilaisista toimiston taustatehtävistä; asiakkaiden opastus, tilojen siistiminen, kokouksissa ja tapahtumissa avustaminen.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta toimistotehtävistä ja asiakaspalvelusta. Sinulla on reipas työote, hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet luontevasti yksin sekä tiimissä.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitset:

  • Erinomaista asiakaspalveluasennetta
  • Tietoteknistä osaamista (Office365)

Laadukas asiakaspalvelu sujuu sinulta suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Valitulle henkilölle tehdään huumausainetestaus työhöntulotarkastuksen yhteydessä sekä henkilöluottotietojen tarkastus.

Kiinnostuitko?

Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää! Tule mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme ja hae tehtävää viimeistään 30.9. mennessä. Liitäthän hakemuksellesi sekä hakukirjeen, että ansioluettelon.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa Pinja Vakola, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-14. Puh 050 336 2113.

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi.

Hae