Haku

Aulapalveluhenkilö Leppävaaraan

Hae

Espoo

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Etsimme nyt Leppävaaraan business park ympäristöön

AULAPALVELUHENKILÖÄ

Mistä tässä tehtävässä on kyse?

Tässä aulakohteessa palvellaan useita vuokralaisia, sekä heidän vieraitaan ja asiakkaitaan. Pääset osaksi hyväntuulista kohteen asiakaspalvelusta ja siisteydestä huolehtivaa coorilaisten tiimiä ja paikalla onkin aina työkavereita. Työsuhde vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/viikko)  ja työvuorosi on arkisin kello vaihdellen kello 7.30-16.30 välillä. Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Tehtäviisi aulapalveluissa kuuluu muun muassa vieraiden vastaanottoa, postituksen tehtäviä ja muita yleisiä toimistotehtäviä.

Asiakaskohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Leppävaaran aseman läheisyydessä.

Mitä tarvitset tässä tehtävässä onnistumiseen?

Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta toimistotehtävistä ja asiakaspalvelusta.

Odotamme sinulta:

  • Hyvää tietoteknistä osaamista
  • Erinomaista asiakaspalveluasennetta
  • Itseohjautuvuutta
  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme Coorissa kehittävää asennetta työhön.

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko tästä työpaikasta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 13.6. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme, että liität hakemuksellesi ansioluettelon ja hakukirjeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 9-15 palvelupäällikkö Minna Pekkinen p.050 370 9855 tai sähköpostitse minna.pekkinen@coor.com. Huomaathan, että käsittelemme kaikki hakemukset rekrytointijärjestelmässä, emme sähköpostitse.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

 

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

 

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa

Hae