Haku

Aulapalveluhenkilöitä pääkaupunkiseudulla

Hae

Pääkaupunkiseutu

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Haetko toimistotoitä pääkaupunkiseudulta ja olet parhaimmillasi asiakaskohtaamisissa? Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle

AULAPALVELUHENKILÖITÄ VAKITUISIIN JA MÄÄRÄAIKAISIIN TYÖSUHTEISIIN

Mitä tarjoamme?

Etsimme nyt aulapalveluhenkilöitä sekä vakituisiin että kokoaikaisiin työsuhteisiin ja kesän määräaikaisuuksiin.

Aulapalveluhenkilön työ on arkityötä ja työajat ovat useimmiten kello 8-16, mutta joissakin kohteissa työvuorot saattavat sijoittua kello 7.30- 17.30 välille. Palkkaus tehtäviin on kiinteistöpalvelualan toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Asiakaskohteemme sijaitsevat pääsääntöisesti erinomaisten julkisten yhteyksien varrella Espoossa, Helsingissä ja Vantaalle. Aulakohteissamme palvellaan usein kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä business park ympäristössä.

Tehtäviisi aulapalveluissa kuuluu muun muassa vieraiden vastaanottoa, tapahtumajärjestelyjä, kulunvalvontaa ja kulkulupien tekoa, postituksen tehtäviä ja muita yleisiä toimistotehtäviä.

Mitä tarvitset tässä tehtävässä onnistumiseen?

Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta toimistotehtävistä ja asiakaspalvelusta.

Odotamme sinulta:

  • Hyvää tietoteknistä osaamista
  • Erinomaista asiakaspalveluasennetta
  • Itseohjautuvuutta
  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Eduksi katsomme vartijakortin, mutta voimme keskustella myös sen suorittamisesta ennen työsuhteen aloitusta

Arvostamme Coorissa kehittävää asennetta työhön.

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko tästä työpaikasta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 30.6. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme, että liität hakemuksellesi ansioluettelon ja hakukirjeen.

Kerrothan hakemuksellasi etsitkö vakituista vai määräaikaista tehtävää, milloin voisit aloittaa sekä kaupungin missä haluaisit työskennellä (Espoo, Helsinki vai Vantaa).

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Coorin henkilöstöhallinnosta osoitteesta hr_fi@coor.com. Otsikoithan viestisi: Lisätietoja ilmoitukseen 382 Aulapalveluhenkilöitä pääkaupunkiseudulle.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

 

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

 

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa

 

Hae