Haku

Hankintapäällikkö Espooseen

Hae

Espoo

Coor on yksi Pohjoismaiden johtavista kiinteistöpalveluiden tuottajista, jolla on asiantuntemusta yli sadasta tukipalvelusta erilaisiin kiinteistöihin. Coor toimii Suomessa valtakunnallisesti, ja palveluvalikoimaamme kuuluu asiakaslähtöisiä kiinteistöpalveluita, joita kehitetään jatkuvasti paremmiksi.

Miltä kuulostavat monipuoliset hankinnan kehitystehtävät kiinteistöpalvelualalla?

Etsimme nyt

Hankintapäällikköä Espooseen

Haemme nyt kehittymishaluista, tarmokasta sekä can do -asenteella varustettua hankintapäällikköä täydentämään Coorin hankintatiimiä Espoon Leppävaaraan!

Tässä tehtävässä vastaat pääasiallisesti siivouksen hankintakategorian hankinnoista, kategoriastrategian ylläpitämisestä sekä strategian mukaisten projektien eteenpäin viemisestä. Hankintapäällikön monipuoliset tehtävät sisältävät hankinnan raportointia ja seurantaa, kehittämistä, sopimusten kilpailuttamista sekä toimittaja-auditointeja.

Toimit useiden eri sidosryhmien rajapinnassa vastaten toimittajahallinnasta, useiden eri projektien edistämisestä sekä hankinnan säästöjen varmistamisesta. Tavoitteenasi on tukea Coorin strategian onnistumista ja tavoitteiden saavuttamista sekä varmistaa Coorin linjaorganisaation tehokas toiminta.

Tervetuloa yritykseen, jossa arvostetaan uusia ajatuksia ja ideoita

Tarjoamme sinulle:

 • monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan kasvavassa yrityksessä
 • paikan tiiviissä tiimissä
 • mahdollisuuden myös kansainväliseen yhteistyöhön Coorin pohjoismaisen organisaation kanssa
 • kehittymismahdollisuudet yrityksen sisällä sekä ulkoisten koulutuksien muodossa.

Coorin pääkonttori sijaitsee viihtyisässä Säterinportin toimistokampuksessa Leppävaarassa. Säterinportista löytyy muun muassa kuntokeskus, hieronta- ja kauneuspalvelut sekä kaksi lounasravintolaa.

Hakijalta odotamme:

Etsimämme henkilö on teknisellä tai kaupallisella opintotaustalla varustettu henkilö, jolta löytyy jo kokemusta hankinnan tehtävistä. Emme odota sinulta aikaisempaa kokemusta kiinteistöpalvelualasta, vaan ennen kaikkea haemme oma-aloitteista ja uteliasta tekijää, joka on halukas kehittymään vaihtelevien ja vastuullisten tehtävien parissa.

Työhön sisältyy työskentelyä sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinulta jämäkkää, mutta palveluhenkistä työskentelyotetta. Coor arvostaa valmiutta tarttua uusiin haasteisiin sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja yrityksen liiketoimintaa.

 • tehtävään soveltuvaa opintotaustaa kaupalliselta tai tekniseltä alalta
 • aikaisempaa kokemusta hankinnan tehtävistä
 • halua kehittyä ja haastaa perinteisiä toimintamalleja
 • yrittäjähenkistä, oma-aloitteista asennetta työntekoon
 • MS Office -taitoja, erityisesti Excel-osaamista
 • tarkkaa taloussilmää
 • vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävässä eduksi ovat:

 • ruotsin kielen osaaminen
 • kiinteistöpalvelualan tuntemus.

 

Uudet ratkaisut edellyttävät uusia ajattelutapoja. Haluatko tulla jakamaan omasi?  

Mikäli etsit ainutlaatuista tilaisuutta kasvaa hankinnan ammattilaisena, toimi pian! Hakuaika päättyy 24.9.2023. Liitäthän hakemuksellesi sekä ansioluettelon, että hakukirjeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintajohtaja Anni Toikka anni.toikka@coor.com.

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi.

 

Hae