Haku

Kalusteasentaja Helsingin Vallilaan

Hae

Helsinki

Etsimme Helsingin Vallilaan  

ASIAKASPALVELUHENKISTÄ KALUSTEASENTAJAA 

monipuoliseen tehtävään. 

Mitä Coor tarjoaa sinulle?  

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen 37,5h viikko. Pääasiallisesti työt painottuvat 7-15 välille. Palkkaus tehtävään on sopimuksen mukaan. Saat myös käyttöösi Coorin työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-edun, mahdollisuuden liittyä vapaaehtoiseen sairauskassaan, laajan työterveyshuollon, sekä Auntie - mielen hyvinvointipalvelun verkossa.  

Tässä tehtävässä pääasialliseen työnkuvaasi kuuluu monipuolisia asiakaspalveluhenkilön ja kalusteasennuksen tehtäviä kuten tilajärjestelyjä, sisäisiä muuttoja, ja kuljetuksia, joita aikataulutat ja toteutat itsenäisesti sekä yhteistyössä asiakkaan yhteyshenkilöiden kanssa.

Pääset osaksi isoa ja iloista tiimiä, joka huolehtii asiakkaamme arjen sujumisesta suuressa toimistokohteessa. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vallilassa. 

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen? 

Toivomme aikaisempaa kokemusta esimerkiksi muuttopalveluista tai huonekaluliikkeestä. Eduksesi katsomme kokemuksen tilajärjestelyistä. Tavallisimmat työkalut kuten ruuvimeisseli ja porakone pysyvät sinulla kädessä. Tiedät miten huonekalujen siirtäminen onnistuu niin, että sekä ihmiset, että tavarat siirtyvät turvallisesti tilasta toiseen. 

Tässä tehtävässä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asiakaspalveluasennetta ja hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi tarvitset B-ajokorttia.  

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys, huumausainetesti osana työhöntulotarkastusta ja henkilöluottotietojen tarkistus. 

Kiinnostuitko? 

Hae tehtävään hakulomakkeella 08.12. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 8-10 palvelupäällikkö Raija Peltomaa p. 040 5517 259. 

 

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys.  

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi.  

Hae