Kesätyö: Kalusteasentaja Helsinkiin

Hae

Helsinki

Coorin kesätyöntekijänä olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön.

Etsitkö kesätöitä Helsingistä ja sinulta sujuvat sukkelasti niin kalusteiden kokoaminen kuin muutot? Haemme nyt määrä- ja kokoaikaiseen kesälomasijaisuuteen

KALUSTEASENTAJAA

Mitä kesätyöhösi kuuluu?

Tehtävä pitää sisällään esimerkiksi toimistomuuttoihin liittyviä kalusteasennuksia, tilajärjestelyitä ja muuttoja.

Tarjoamme sinulle määrä- ja kokoaikaisen kesätyöpaikan kesäkuun alusta heinäkuun loppuun. Työvuorot ovat arkisin kello  07.00-15.00.

Pääset osaksi isoa ja iloista tiimiä, joka huolehtii asiakkaamme arjen sujumisesta suuressa toimistokohteessa. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vallilassa.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on aikaisempaa kokemusta esimerkiksi muuttopalveluista tai huonekaluliikkeestä. Eduksesi katsomme kokemuksen tilajärjestelyistä. Tavallisimmat työkalut kuten ruuvimeisseli ja porakone pysyvät sinulla kädessä. Tiedät miten huonekalujen siirtäminen onnistuu niin, että sekä ihmiset, että tavarat siirtyvät turvallisesti tilasta toiseen.

Tässä tehtävässä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asiakaspalveluasennetta ja hyvää suomen kielen taitoa. Asiakaspalvelu sujuu sinulta tarvittaessa myös englanniksi.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään huumausainetestaus ja henkilöluottotietojen tarkistus.

Tervetuloa kesätöihin yritykseen, jossa jokaisella on merkitys.

Kuulostiko tämä sinun kesätyöpaikaltasi? Hienoa! Hae tehtävään hakulomakkeella nettisivuillamme 31.3. mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Raija Peltomaa raija.peltomaa@coor.com. Huomaathan, että emme vastaanota työhakemuksia sähköpostitse.

Coorilaisten kesätöistä alkaneita uratarinoita löydät nettisivuiltamme.

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

 

Hae