Haku

Kesätyö: Kalusteasentaja Helsinkiin

Hae

Helsinki

Etsitkö kesätöitä Helsingistä ja sinulta sujuvat sukkelasti niin kalusteiden kokoaminen kuin muutot? Haemme nyt määrä- ja kokoaikaiseen kesälomasijaisuuteen

KALUSTEASENTAJAA

Mitä kesätyöhösi kuuluu?

Tehtävä pitää sisällään esimerkiksi toimistomuuttoihin liittyviä kalusteasennuksia, tilajärjestelyitä ja muuttoja.

Tarjoamme sinulle määrä- ja kokoaikaisen kesätyöpaikan, missä työvuorot ovat arkisin kello  07.00-15.00.

Pääset osaksi isoa ja iloista tiimiä, joka huolehtii asiakkaamme arjen sujumisesta suuressa toimistokohteessa. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vallilassa.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on aikaisempaa kokemusta esimerkiksi muuttopalveluista tai huonekaluliikkeestä. Eduksesi katsomme kokemuksen tilajärjestelyistä. Tavallisimmat työkalut kuten ruuvimeisseli ja porakone pysyvät sinulla kädessä. Tiedät miten huonekalujen siirtäminen onnistuu niin, että sekä ihmiset, että tavarat siirtyvät turvallisesti tilasta toiseen.

Tässä tehtävässä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asiakaspalveluasennetta ja hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään huumausainetestaus ja henkilöluottotietojen tarkistus.

 

Miten haet tätä kesätyöpaikkaa?

Kuulostiko tämä sinun kesätyöpaikaltasi? Hienoa! Hae tehtävään hakulomakkeella nettisivuillamme 31.3. mennessä. Tehtävä saatetaan täyttää nopeamminkin sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 14-15 palvelupäällikkö Raija Peltomaa p. 0102343448.

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

Hae