Haku

Kesätyö: Kiinteistöhuollon kausityöntekijöitä

Hae

Rovaniemi

Haemme kesäkaudelle 2023 Rovaniemelle

KIINTEISTÖHUOLLON KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ

Tarjoamme sinulle kesätyön missä pääset nauttimaan Suomen kesästä ulkosalla. Tehtävät ovat määrä- ja kokoaikaisia 1.6- 31.8.2023 asti. Työaika on arkisin kello 7-15.

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Tehtävässä huolehdit ulko- ja viheralueiden siisteydestä, leikkaat muun muassa nurmikoita ja pensaita, siivoat piha-alueita ja kitket rikkaruohoja. Sen lisäksi teet myös muita kiinteistöhuollon avustavia tehtäviä ja pieniä huoltotöitä.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta täysi-ikäisyyttä, hyvää fyysistä kuntoa ja aikaisempaa kokemusta ulkoaluetehtävistä. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvä suomen kielen taito sekä B-ajokortti. Eduksesi katsomme työturvallisuuskortin.

Mitä seuraavaksi?

Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 31.3. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile vaan laita hakemus, vaikka heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 12-15 palvelupäällikkö Tomi Koistinen. Tomin tavoitat numerosta 050 5171 905.

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

Hae