Kesätyö: Kiinteistönhoitaja Raaheen

Hae

Raahe

Coorin kiinteistöhuollon kesätyöntekijänä olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön.

Haemme Raaheen kesäkaudelle

KIINTEISTÖNHOITAJAA

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle määräaikaisen kesätyön yleiskiinteistönhuollon tehtävissä SSAB:n Raahen teollisuusalueella. Kesätyö voidaan aloittaa joustavasti jo kevään aikana, mutta kokoaikaisen työsuhteen voimme tarjota kesäkuusta syyskuuhun. Työvuorot ovat arkisin kello 7-15.

Tehtävä sisältää ennakkohuolto-, korjaus- ja rakennustöitä ulko- ja sisätiloissa niin tuotanto- kuin toimistotiloissa kokeneemman kiinteistönhoitajan työparina.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä katsotaan eduksi ammatillinen perustutkinto rakennusalalta ja mielellään työkokemusta teollisuusympäristössä.

Katsomme eduksesi Raahen terästehtaan aluetuntemuksen. Tarvitset tehtävässä B-ajokorttia sekä voimassa olevia työturvallisuus-, tulityö- ja nosturikortteja.

Tehtävään valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksestä 177/2002). Tehtävässä edellytetään 18-vuoden ikää.

Mitä seuraavaksi?

Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 31.3. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile vaan laita hakemus, vaikka heti.

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin kello 8-15 Tero Översti 050572 6592.

Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

 

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9100 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Hae