Haku

Kesätyö: Kiinteistönhoitajia Pääkaupunkiseudulle

Hae

Pääkaupunkiseutu

Haemme Pääkaupunkiseudulle kesäkaudelle 2023

KIINTEISTÖNHOITAJIA

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle koko- ja määräaikaisen kesätyön kiinteistönhuollon tehtävissä. Toivomme, että olet valmis aloittamaan kesätyöt viimeistään toukokuun loppupuolella ja työskentelemään elokuun loppuun asti. Viikkotuntimäärä on 37,5 h ja työvuorot sijoittuvat hieman kohteista riippuen kello 7-16 välille.

Kiinteistönhoitajan tehtäviin sisältyy muun muassa ennakkohuolto-, korjaus- ja rakennustöitä ulko- ja sisätiloissa. Lisäksi huolehdit ulko- ja viheralueiden siisteydestä, leikkaat muun muassa nurmikoita ja pensaita, siivoat piha-alueita ja kitket rikkaruohoja. Tehtävät vaihtelevat kohteiden mukaan.

Mitä odotamme sinulta?

Olet täysi-ikäinen, työntekijänä oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tarvitset tehtävissä työturvallisuuskortin sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Joissakin tehtävissä vaaditaan B-ajokorttia. 

Tehtävissä katsotaan eduksi ammatillinen perustutkinto kiinteistönhuollosta tai aikaisempi kokemus kiinteistönhoidosta ja ulkoaluetehtävistä. 

Mitä seuraavaksi?

Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 31.3. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile vaan laita hakemus, vaikka heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-15 rekrytointikoordinaattori p. +358 10 234 2073.

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

 

Hae