Haku

Kesätyö: Siivoojia Iisalmeen

Hae

Iisalmi

Etsitkö kesätyöpaikkaa, missä tienestin lisäksi pääsee kohottamaan kuntoa ja pois työpöydän ja koulukirjojen ääreltä? Jatka lukemista, sillä etsimme nyt Iisalmeen kesälle 2023

SIIVOOJIA

Coorin siivoojana olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle määräaikaisen ja kokoaikaisen kesätyön siivouksen tehtävien parissa. Työvoroja on vaihteleviin aikoihin arkisin. Ilmoitathan hakemuksellasi mille ajanjaksolle etsit kesätyöpaikkaa.

Aloituksesta voidaan sopia joustavasti kevään aikana. Palkkaus siivouksen tehtäviin on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi sekä mukavat työkaverit.

Mitä työtehtäviisi siivouksessa kuuluu ja mitä odotamme sinulta?

Siivoojana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset ylläpito- ja peruspesusiivouksen tehtävät kuten

  • imurointi
  • lattioiden puhdistus
  • WC tilojen siivous
  • pölyjen pyyhkiminen
  • roskien vientiä
  • huonekasvien kastelua

Käytännössä työlläsi pidät huolen, että asiakaskohteissamme on viihtyisää, puhdasta ja raikasta.

Sinulla ei tarvitse olla välttämättä aikaisempaa työkokemusta siivouksen parista, mutta odotamme, että sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne.

Mitä seuraavaksi?

Täytä seuraavaksi hakemus nettisivuillamme ja hae kesätyöpaikkaa 31.3. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja saatamme olla sinuun yhteydessä ennen hakuajan päättymistä. Muistathan kertoa hakemuksella millä ajanjaksolla voit työskennellä.

Lisätietoja kesätyöpaikoista antaa Virpi Huttunen p. 0403014006 arkisin klo 13-14.

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

Hae