Kesätyö: Siivoojia Ouluun

Hae

Oulu

Coorin siivouksen kesätyöntekijänä olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön.

Etsitkö kesätyöpaikkaa, missä tienestin lisäksi pääsee kohottamaan kuntoa ja pois työpöydän ja koulukirjojen ääreltä?

Haemne nyt Oulun kohteisiimme kesälle 2024

SIIVOOJIA 

Kesätyöt siivoustyön parissa

Kesätyöt alkavat porrastetusti lomakauden alettua touko- kesä- ja heinäkuussa. Sopimustunnit vaihtelevat tarvittaessa töihin kutsuttavasta kokoaikaiseen, eli 37,5 tuntiin viikossa ja työvuorot ovat pääsääntöisesti arkisin. Ilmoitathan hakemuksellasi millaiset tunnit sopisivat sinun kesäsuunnitelmiisi.

Noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja siivouksen tehtävissä palkka maksetaan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtäviisi sekä mukavat työkaverit.

Siivoojana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset siivouksen tehtävät joihin kuuluvat esimerkiksi 

  • imurointi
  • lattioiden puhdistus
  • WC tilojen siivous
  • pölyjen pyyhkiminen
  • roskien vientiä
  • huonekasvien kastelua

Käytännössä työlläsi pidät huolen, että asiakaskohteissamme on viihtyisää, puhdasta ja raikasta.

Mitä odotamme kesätyöntekijältä?

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta siivouksen parista, mutta odotamme, että sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja reipas ote työhön. Tarvitset kesätyötehtävissäsi joko hyvää suomen tai englannin kielen taitoa. 

Joihinkin avoimiin tehtäviin valituille henkilöille tehdään turvaselvitys, henkilöluottotietojen tarkastus, huumausainetestaus tai heidän on esitettävä Laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) mukainen oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua.

Tervetuloa yritykseen, jossa kaikki rakentuu välittämiselle – välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja ympäristöstä

Täytä seuraavaksi hakemus nettisivuillamme ja hae kesätyöpaikkaa 31.3. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja saatamme olla sinuun yhteydessä ennen hakuajan päättymistä. Ilmoitamme kaikille hakijoille huhtikuun puoliväliin mennessä hakuprosessin etenemisestä.

Muistathan kertoa hakemuksella millä ajanjaksolla voit työskennellä ja millainen tuntimäärä sopisi sinun kesäsuunnitelmiisi.

Lisätietoja kesätyöstä Coorissa ja kesätöistä alkaneita uratarinoita löydät nettisivuiltamme .

Lisätietoja kesätyöpaikoista antaa palveluesihenkilöt Sanna-Maria Helttunen sanna-maria.helttunen@coor.com ja Katja Valjus-Säily katja.valjus-saily@coor.com. Huomaathan, että emme vastaanota työhakemuksia sähköpostitse.

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

 

Hae