Haku

Kesätyö: Siivoojia Turkuun ja Paraisille

Hae

Etsitkö kesätyöpaikkaa, missä tienestin lisäksi pääsee kohottamaan kuntoa ja pois työpöydän ja koulukirjojen ääreltä? Jatka lukemista, sillä etsimme nyt Turkuun ja sen lähialueiden kohteisiin kesälle 2023

SIIVOOJIA

Coorin siivoojana olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle määräaikaisen kesätyön siivouksen tehtävien parissa. Viikkotunnit vaihtelevat tarvittaessa töihin kutsuttavasta ja osa-aikaisen viikkotunnin välillä. Työvuorot ovat vaihtelevasti ma-su klo 6-23. Ilmoitathan hakemuksellasi millaiset tunnit sopisivat sinun kesäsuunnitelmiisi ja millä alueella haluaisit työskennellä (Turku tai Parainen).

Kesätyöt alkavat porrastetusti lomakauden alettua touko- kesä- ja heinäkuussa. Palkkaus siivouksen tehtäviin on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi sekä mukavat työkaverit.

Mitä työtehtäviisi siivouksessa kuuluu ja mitä odotamme sinulta?

Siivoojana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset siivouksen tehtävät kuten:

  • imurointi
  • lattioiden puhdistus
  • WC tilojen siivous
  • pölyjen pyyhkiminen
  • roskien vientiä
  • huonekasvien kastelua

Käytännössä työlläsi pidät huolen, että asiakaskohteissamme on viihtyisää, puhdasta ja raikasta.

Sinulla ei tarvitse olla välttämättä aikaisempaa työkokemusta siivouksen parista, mutta odotamme, että sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja reipas ote työhön. Tarvitset kesätyötehtävissäsi suomen kielen taitoa. Katsomme hygieniapassin eduksesi.

Joissakin tehtävissä tarvitset B-ajokorttia ja omaa autoa. Osa avoinna olevista kesätyöpaikoista soveltuu myös alle 18-vuotialle. 

Mitä seuraavaksi?

Täytä seuraavaksi hakemus nettisivuillamme ja hae kesätyöpaikkaa 31.3. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja saatamme olla sinuun yhteydessä ennen hakuajan päättymistä. Muistathan kertoa hakemuksella millä ajanjaksolla voit työskennellä ja millainen tuntimäärä sopisi sinun kesäsuunnitelmiisi.

Lisätietoa tehtävistä voit kysyä palveluesimieheltä Jekaterina Stranbergilta sähköpostitse, jekaterina.stranberg@coor.com.

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

Hae