Haku

Kesätyö: Ulkoaluetyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle

Hae

Kiinnostaisiko sinua viettää kesä 2023 ulkotöissä, kohottaa kuntoa ja saada työkokemusta? Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle

ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ

Mitä kesätyösi pitää sisällään?

Työsuhteet ovat pääsääntöisesti kokoaikaisia (37,5h/viikko), ja työaika on yleensä arkisin klo 8-16.

Ulkoaluetyöntekijänä pidät huolen asiakkaidemme ulko- ja viheralueista. Töihisi saattaa kuulua esimerkiksi rikkaruohojen kitkentää, nurmikon ja pensaiden leikkaamista ja kukkien istuttamista. Ulkoaluetyöntekijänä huolehdit ulkoalueiden siisteydestä roskakierroksia tekemällä. Lisäksi tehtäviin saattaa kuulua muitakin avustavia kiinteistönhuollon tehtäviä kuten lampun vaihtoja.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta 18 vuoden ikää, ajokorttia ja työturvallisuuskorttia. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvä suomen kielen taito.

Laskemme eduksesi kiinteistö- tai viheralan opinnot, aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä ja kokemuksen työkoneilla työskentelystä (esim. päältä - ajettavat ruohonleikkurit tai kiinteistötraktorit), mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme sinut tehtävään ja työturvallisuuteen perusteellisesti.

Mitä seuraavaksi?

Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 31.3. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile vaan laita hakemus, vaikka heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Santtu Laitinen, p.0505640698 klo 8.00-15.00.

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

Hae