Haku

Kiinteistönhoitaja Helsingin keskustaan

Hae

Helsinki

Coorin kiinteistönhoitajana olet tärkeä tekijä yrityksessämme. Voit tehdä omaa työtäsi koskevia päätöksiä, ja saat mahdollisuuksia kehittää teknistä osaamistasi. Asiakkaamme ovat erilaisia ja heillä on erilaiset tarpeet, ja siksi jokainen päivä työssäsi on erilainen. 

Etsimme nyt Helsingin keskustaan

KIINTEISTÖNHOITAJAA

Meillä et ole kuka tahansa

Asiakaskohteisiin kuuluu Helsingin keskustan arvohotelleja, ja etsimme nyt tiimiimme uutta kiinteistöhuollon luottohenkilöä vastaamaan hotellien sujuvasta arjesta. Tehtäviisi kuuluu teknisen kiinteistöhuollon tehtäviä sekä hotellien pienten ulkoaluiden vuodenajan mukaista hoitoa. Coorin tiimin lisäksi teet tiivistä yhteistyötä hotellin henkilökunnan kanssa.

Tämä tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/viikko). Työvuorot ovat arkisin ja ajoittaen lauantaisin, sijoittuen vaihdellen kello 7-18 välille. Pääset osaksi hyvähenkistä porukkaa missä asioita tehdään ja toisiin luotetaan.

Huolehdimme, että saat hyvän perehdytyksen kohteisiin ja Coorin toimintatapoihin. Saat myös käyttöösi Coorin työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-edun, mahdollisuuden liittyä vapaaehtoiseen sairauskassaan, laajan työterveyshuollon sekä mielen hyvinvointipalvelun verkossa.  

 

Mitä kokemusta sinulta pitäisi löytyä

Etsimme tiiviiseen tiimiimme sinua, joka viihdyt ihmisten parissa. Sinulla on tilanteenlukutaitoa ja asiakaspalvelu on sinulle luontaista. Kansainvälisessä ympäristössä pääset suomen kielen lisäksi käyttämään englannin kielen taitoasi.

Olet kerännyt  kokemusta kiinteistönhuollosta jo useamman vuoden ajan. Olet ylpeä osaamisestasi ja osaat jakaa sitä myös muille.

Lisäksi odotamme

  • Kiinteistönhoitajan ammattitutkintoa tai vastaavaa koulutusta
  • Kokemusta paloilmoitin ja sprinklerilaitteista

Katsomme eduksesi kokemuksen hotellikiinteistöistä, uima-allaslaitteistoista ja altaiden ylläpidosta, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarvitset tehtävässä tulityökorttia, työturvallisuuskorttia ja vesityökorttia. Koulutukset voidaan kuitenkin järjestää työsuhteen alettua.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään huumausainetestaus.

 

Tervetuloa yritykseen, jossa arvostetaan uusia ajatuksia ja ideoita.

Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa! Lähetä meille hakemus täyttämällä hakulomake nettisivuillamme. Hakuaika tehtävään päättyy 24.9.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä tehtävästä, palveluesimies Samu Himanen p. 0407792416 vastaa niihin mielellään arkisin klo 10-15.

Voit käydä tutustumassa Samun uratarinaan nettisivuillamme.

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa com.

 

Hae