Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Kiinteistönhoitaja Kuopioon

Hae

Oletko kiinteistöhuollon parissa työskennellyt jämpti osaaja? Etsimme nyt Kuopioon

KIINTEISTÖNHOITAJAA

Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen (37,5 h/viikko) hyvähenkisessä tiimissä. Työvuorot ovat arkisin kello 7–15
Tehtäviin kuuluu muun muassa:


• Turvajärjestelmien kuukausi- kokeet ja ylläpito (paloilmoitin, turvavalaistus, sprinklerijärjestelmät, yms.)
• Palvelupyyntöjen teko
• Viikkokierrokset kohteissa
• Ulkoalueiden hoitoa
• Huoltokirjojen kuittaukset ja käyttöpäiväkirjamerkinnät, sekä ennakkohuoltotehtävien teko


Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinulla on kokemusta teknisen kiinteistönhoitajan töistä, LVI-asentajan tai sähköasentajan tutkinto (tai muu tehtävään sopiva vastaavan kaltainen koulutus) ja että sinulla on itsenäinen työskentelyote. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin, työturvallisuuskortin.


Tehtävään valitun henkilön on tarvittaessa esitettävä Laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) mukainen oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua ja hänelle voidaan tehdä huumausainetestaus, henkilöluottotietojen selvitys sekä turvallisuusselvitys.

Miten haet tätä tehtävää?

Kuulostiko tämä sinulle sopivalta tehtävältä? Hienoa, laita meille hakemus tulemaan vaikka heti kuitenkin 6.12. mennessä. Hakemukselle ei tarvitse liittää erillistä ansioluetteloa tai hakukirjettä. 

Hae