Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Kiinteistönhoitaja Tampereelle

Hae

Tampere

Oletko kiinteistöhuollon parissa työskennellyt jämpti osaaja? Etsimme nyt

KIINTEISTÖNHOITAJAA

Tampereelle
Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen (37,5h/viikko) hyvähenkisessä tiimissä.

Tehtäviin kuuluu muun muassa:

pienet talotekniset työt

Viikkokierrokset kohteissa

Ulkoalueiden hoitoa vuodenajan mukaan

Huoltokirjojen kuittaukset ja käyttöpäiväkirjamerkinnät, sekä ennakkohuoltotehtävien teko

Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinulla on kokemusta kiinteistönhoitajan töistä, kiinteistönhoidon perustutkinto (tai muu tehtävään sopiva vastaavan kaltainen koulutus) ja että sinulla on itsenäinen työskentelyote. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin, työturvallisuuskortin ja suosituksena koneajotaito. Työturvallisuuskortti voidaan tarvittaessa suorittaa työsuhteen alettua.
Tehtävään valitulle henkilölle tehdään huumausainetestaus.

Kiinnostuitko?
Hienoa! Lähetä meille pikimmiten hakemus täyttämällä hakulomake nettisivuillamme. Viimeinen hakupäivä on 6.12. Aloitamme kuitenkin haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Hae