Haku

Kiinteistönhoitaja Vaasaan

Hae

Vaasa

Etsimme nyt Vaasaan kasvavaan tiimiimme

KIINTEISTÖNHOITAJAA

Coorin kiinteistönhoitajana olet tärkeä tekijä yrityksessämme. Voit tehdä omaa työtäsi koskevia päätöksiä, ja saat mahdollisuuksia kehittää teknistä osaamistasi. Asiakkaamme ovat erilaisia ja heillä on erilaiset tarpeet, ja siksi jokainen päivä työssäsi on erilainen.

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen 37,5h/viikko. Työvuorot ovat arkisin kello 7-15. Toivomme, että voit aloittaa työssä mahdollisimman pian. Palkkaus tehtävään sopimuksen mukaan.

Tehtäviin kuuluu teknisen kiinteistönhoitajan tehtävät Vaasan alueella sijaitsevissa kohteissa. Kohteitamme ovat esimerkiksi päiväkoteja, hoivakoteja sekä liikekiinteistöjä.

Mitä työpäiviisi sisältyy?

Tuttuja juttuja sinulle, joka olet aikaisemminkin työskennellyt teknisellä alalla tai kiinteistönhoidon tehtävissä. Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kiinteistöiden huolto- ja korjaustehtäviä, sekä kiinteistöjen hoitoon ja ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Tehtävälistallasi on muun muassa:

  • palvelupyyntöjen käsittely
  • huoltokirjojen ylläpito ja kuittaukset
  • kuukausikokeet (paloilmoitin, sprinkleri, turvavalaistus)
  • ulkoalueiden hoitotöitä

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?

Odotamme, että sinulla on asiakaslähtöinen työskentelytapa ja aikaisempaa kokemusta tekniseltä alalta tai teknisen alan koulutusta. Kokemus kiinteistöhoidonalalta katsotaan eduksesi.

Tarvitset tehtävässä työturvallisuuskorttia. Koulutus voidaan kuitenkin järjestää työsuhteen alettua.

Takataskustasi löytyy B-ajokortti ja työajot ajetaan Coorin tuotantoautolla.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään huumausainetestaus.

Kiinnostuitko?

Tervetuloa ammattitaitoiseen joukkoomme! Jos osus ja uppos nii hae paikkaa heti, työt alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää kuitenkin 12.2 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mari Luomaluhta p. 050 3558824.

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

Hae