Haku

Kiinteistönhuollon palveluohjaaja Kemiin

Hae

Kemi

Etsimme nyt Kemiin

KIINTEISTÖNHUOLLON PALVELUOHJAAJAA (TYÖNJOHTAJA)

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen (37,5h/viikko) hyvähenkisessä tiimissä. Työpäivät ovat pääsääntöisesti kello 7-15. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Sinulle kuuluvat myös Coorin työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-etu, mahdollisuus liittyä vapaaehtoiseen sairauskassaan, laaja työterveyshuolto, sekä Auntie - mielen hyvinvointipalvelun verkossa. 

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa:

  • Esihenkilön oikeana kätenä toimiminen
  • Arjen pyöritys ja töiden organisointi
  • Kiinteistönhoidon töihin osallistuminen
  • Työn ohjaaminen ja perehdytykseen osallistuminen
  • Palavereihin osallistuminen (asiakkaiden kanssa sekä sisäiset palaverit)
  • Aliurakoitsijoiden valvonta
  • Sähköisten huoltokirjojen ylläpito (Granlund Manager)

Mitä odotamme sinulta ?

Sinulla on aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuollosta. Eduksesi katsomme esimieskokemuksen. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin sekä työturvallisuuskortin.

Työnjohtajana olet helposti lähestyttävä, järjestelmällinen ja osaat motivoida ja kannustaa tiimiäsi tekemään parhaansa. Olet hyvä organisoimaan tehtävät sujuvaksi kokonaisuudeksi.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään 16.4. mennessä hakulomakkeella. Lisätietoa tehtävästä antaa Ilpo Isomäki p. 040 301 3606, arkisin kello 07.00-15.00.

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi.

Hae