Haku

Kiinteistönhuoltaja Turkuun

Hae

Turku

Etsimme nyt Turkuun 

KIINTEISTÖNHOITAJAA 

Coorin kiinteistönhoitajana olet tärkeä tekijä yrityksessämme. Voit tehdä omaa työtäsi koskevia päätöksiä, ja saat mahdollisuuksia kehittää teknistä osaamistasi. Asiakkaamme ovat erilaisia ja heillä on erilaiset tarpeet, ja siksi jokainen päivä työssäsi on erilainen. 

Mitä Coor tarjoaa sinulle? 

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen 37,5h/viikko. Työaika arkisin kello 7-15. Jos sinulta löytyy päivystyshalukkuutta, niin meiltä löytyy siihen mahdollisuus.

Kilpailukykyinen palkka sopimuksen mukaisesti.

Toivomme, että voit aloittaa työssä mahdollisimman pian.  

Saat oman työalueen, sekä vapautta suunnitella työpäiviesi sisältöä. Aikaa ei kulu huonoilla työvälineillä tuhraamiseen, koska käytössämme ovat hyvät laitteet ja työkalut. Pääset osaksi vahvaa ja hyvähenkistä tiimiä, jossa jokaisen työpanos on tärkeä.

Huolehdimme, että saat hyvän perehdytyksen kohteisiin ja Coorin toimintatapoihin. Saat myös käyttöösi Coorin työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-edun, mahdollisuuden liittyä vapaaehtoiseen sairauskassaan, laajan työterveyshuollon, sekä Auntie - mielen hyvinvointipalvelun verkossa.  

Mitä työpäiviisi sisältyy? 

Tuttuja juttuja sinulle, joka olet aikaisemminkin työskennellyt kiinteistönhoidon tehtävissä. Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtäviä, sekä kiinteistöjen hoitoon ja ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Tehtävälistallasi on muun muassa: 

  • palvelupyynnöt 
  • huoltokirjojen ylläpito ja kuittaukset 
  • kuukausikokeet (paloilmoitin, sprinkleri, turvavalaistus) 
  • teknisten järjestelmien käyttö ja säätö

Suomen luonnostakin pääset nauttimaan, sillä myös ulkotyöt kuuluu työnkuvaan.

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen? 

Odotamme, että sinulla on asiakaslähtöinen työskentelytapa, aikaisempaa kokemusta tekniseltä alalta sekä koulutus tekniseltä alalta. Tarvitset tehtävässä hyvää suomen kielen taitoa ja takataskustasi tulisi löytyä B-ajokortti. 

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään huumausainetestaus ja hänen on esitettävä Laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) mukainen oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua.  

Miten ja milloin voit hakea tehtävään? 

Tule mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme ja hae tehtävää viimeistään 8.2. mennessä. 

Paikka täytetään kuitenkin välittömästi sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Tero Eklund p.0505685571. 

  

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys.  

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi.  

Hae