Kokoaikainen siivooja Hyvinkäälle

Hae

Etsimme nyt Hämeenlinnaan kauppakeskus Willaan kokoaikaista

SIIVOOJAA

Coorin siivouspalveluissa olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön. 

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen (37,5h/viikko) työsuhteen, jossa työvuorot ovat arkisin klo 6-14. Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan. Sinulle kuuluvat Coorin työsuhde-edut kuten lounas- ja virike-etu, laaja työterveyshuolto ja mielen hyvinvointipalvelu verkossa.  

Siivoojana huolehdit kohteen siisteydestä, puhtaudesta ja viihtyisyydestä. Tehtäviin kuuluu ylläpitosiivouksen tehtäviä kuten imurointia, lattioiden puhdistusta ja pölyjen pyyhkimistä.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme, että sinulla on vähintään vuoden verran kokemusta siivousalalta, koneajotaitoa, reipasta otetta työhön, asiakaspalveluhenkisyyttä ja puhut suomea.

Kiinnostuitko?

Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Takaraja hakemuksen laittamiselle on 21.7.24.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anwar Alin, anwar.alin@coor.com.

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

Hae