Kokoaikainen siivooja Kotkaan

Hae

Kotka

Coorin siivoojana olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön.

Haemne nyt Kotkaan

KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA ILTAVUOROON

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen (37,5h/viikko) ja vakituisen työsuhteen. Työvuorosi ovat arkisin pääsääntöisesti iltavuorossa 14.30-22.30. Noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja siivouksen tehtävissä palkka maksetaan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisäksi annamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtäviisi sekä mukavat työkaverit. Olet osa tiimiä, jossa matalalla kynnyksellä teemme yhdessä työtä asiakkaidemme parhaaksi.

Työskentely-ympäristösi on mitä mielenkiintoisin, sillä työskentelet pääsääntöisesti Kotkan Karhulan Teollisuuspuistossa, missä meillä on useampi asiakaskohde. Asiakkaamme ovat ihan huippuja ja arvostavat palveluita, joita heille tuotamme. Pääset työssäsi kehittymään ja osallistumaan parannustyöskentelyyn. Coorin Kotkan toimisto on hulppeissa tiloissa Karhulan Teollisuuspuistossa.

Siivoojana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset siivouksen ylläpito- ja perussiivouksen tehtävät, joihin kuuluvat esimerkiksi 

  • imurointi
  • lattioiden puhdistusta käsi- ja konemenetelmin
  • WC tilojen siivous
  • pölyjen pyyhkiminen
  • roskien vientiä

Käytännössä työlläsi pidät huolen, että asiakaskohteissamme on viihtyisää, puhdasta ja raikasta. Siivottavatilat ovat erityyppisiä, koska asiakkaamme ovat Karhulan Teollisuuspuistossa ja lähiympäristössä.

Mitä odotamme sinulta?

Aikaisempi työkokemus toimisto- ja / tai tuontotilojen siivouksesta katsotaan eduksesi. Odotamme, että sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja reipas ote työhön. Tarvitset työssäsi hyvää suomen kielen taitoa. Tarvitset tehtävässä B-ajokorttia sekä työturvallisuuskortin. Työturvallisuuskorttikoulutus voidaan järjestää työsuhteen alettua.

Tervetuloa yritykseen, jossa jokaisella on merkitys.

Täytä seuraavaksi hakemus nettisivuillamme ja hae työpaikkaa 18.4. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Saatamme olla sinuun yhteydessä ennen hakuajan päättymistä, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Marja-Liisa Muhli arkisin kello 9-15 p. 050 470 2457

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor Suomi). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

 

Hae