Haku

Kokoaikainen siivooja Ouluun

Hae

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

 

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Ouluun

KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA 

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen 37h/viikko. Työvuorot ovat arkisin kello 6-14. Toivomme, että voit aloittaa työssä mahdollisimman pian. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Siivoojana huolehdit toimisto-, myymälä- ja rappukohteiden siisteydestä, puhtaudesta ja viihtyisyydestä. Tehtäviin kuuluu ylläpitosiivouksen tehtäviä kuten imurointia, lattioiden puhdistusta ja pölyjen pyyhkimistä. 

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?

Odotamme, että sinulla on asiakaslähtöinen työskentelytapa. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä tai alan koulutusta, sekä hyvä suomen kielen taito. Siivoustyössä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme myös, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä.

Miten ja milloin voit hakea tehtävään?

Kuulostiko tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävään 13.6. mennessä hakulomakkeella. Luemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Katja Isoniemi katja.isoniemi@coor.com.

 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

 

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

 

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Hae