Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Kokoaikainen siivooja Vantaalle

Hae

Vantaa

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Vantaalle

SIIVOOJAA

Mitä tarjoamme sinulle?

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.


Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö missä työvuorot ovat kello 6-14. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden useammassa lähekkäin Vantaalla sijaitsevassa kohteessa, Kohteet ovat toimisto sekä logistiikka alan kohteita ja työssä käytetään säännöllisesti yhdistelmäkonetta. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn.

Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivosutyöstä ainakin vuoden verran sekä hyvä suomen kielen taito. Siivoustyössä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme myös, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä.

Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 13.12. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Tanja Paulasaari-Aho tanja.paulasaari-aho@coor.com

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Hae