Haku

Kokoaikaisia siivoojia peruspesutiimiin Ouluun

Hae

Oulu

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut. 

 

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle. Etsimme nyt tekeväiseen joukkoomme Oulun talousalueelle 

 

KOKOAIKAISIA SIIVOOJIA PERUSPESUTIIMIIN 

 

Mitä Coor tarjoaa sinulle? 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työpaikan (37,5h/viikko). Peruspesutiimimme työskentelee pääsääntöisesti arkisin vaihdellen kello 05-16 välille, mutta ajoittain vuoroja voi olla myös viikonloppuisin ja iltaisin. Tässä tehtävässä tarjoamme kaltaisellesi huipputyypille keskimääräistä korkeampaa palkkaa. 

 

Huolehdimme, että saat hyvän perehdytyksen työhösi ja Coorin toimintatapoihin. Työtä tehdään työparin kanssa, ja Oulusta meitä coorilaisia löytyy jo isompi iloinen asiakaskohteidemme siisteydestä ja puhtaudesta huolta pitävä joukkio. 

 

Työtehtävät

Peruspesutiimimme työntekopaikka vaihtelee sen, mukaan missä tiimiä tarvitaan. Asiakaskohteemme sijaitsevat Oulun talousalueella ja niihin kuuluu muun muassa päiväkoteja, kouluja, toimistoja, liiketiloja ja kauppakeskus.

Työtäsi nopeuttavat ja helpottavat laadukkaat siivousvälineet ja laitteet. Matkat kohteisiin taittuvat Coorin tuotantoautolla.

 

Odotamme sinulta? 

Tässä tehtävässä tarvitset aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä tai alan koulutuksen. Pidät vaihtuvista maisemista ja viihdyt muuttuvissa tilanteissa. Tarvitset työssä myös B-ajokorttia, erinomaista asiakaspalveluasennetta ja suomen kielen taitoa. 

Tehtävään valituille henkilöille tehdään turvaselvitys, henkilöluottotietojen tarkistus sekä huumausainetestaus ja heidän on esitettävä  Laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) mukainen oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua.

Tule mukaan tiimiimme!

Voit jättää hakemuksen vaikka heti rekrytointijärjestelmäämme. Viimeinen hakupäivä on kuitenkin 5.7.2022.

Hakulomakkeelle ei tarvitse liittää erillistä ansioluetteloa tai hakukirjettä, kunhan kerrot aikaisemmasta työkokemuksestasi hakulomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Katja Isoniemi katja.isoniemi@coor.com. Huomaathan, että emme käsittele hakemuksia sähköpostitse.

 

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

 

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 10 000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 996 miljoonaa euroa

Hae