Haku

Kokoustarjoilija Helsinkiin

Hae

Helsinki

Etsimme Helsinkiin

KOKOUSTARJOILIJAA

Coorin asiakaspalveluhenkilönä olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön.

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen. Työvuorot ovat arkisin klo 7-15. Mielenkiintoisen ja monipuolisen toimintaympäristön, vaihtelevien työtehtävien sekä mukavan työporukan lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvin ennustettavat työajat.

Tehtävästä tarkemmin:

Kokoustarjoilijana vastaat asiakkaan kokouskeskuksen toiminnasta ja kokoustarjoiluista. Tehtäviin kuuluu myös kerroskeittiöiden täydentäminen ja siistiminen sekä kahvikoneiden päivittäinen huolto.

Työpäiväsi aikana pidät silmällä sekä neuvotteluhuoneiden että kahvion tilojen siisteyttä. Työtehtävää voidaan muokata kokemuksesi ja kiinnostuksen mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta kokoustarjoilusta, asiakaspalvelutyöstä kahviossa, tarjoilijana, kahvilassa tai esimerkiksi lounasravintolassa työskentelystä. Olet helposti lähestyttävä ja iloinen asiakaspalvelija, jolta asiakaspalvelu sujuu niin suomeksi kuin englanniksikin.

Tartut ripeästi työhön ja sinulla on silmää yksityiskohdille, osaat rytmittää työsi asiakasvirtojen mukaan ja olet halukas kehittämään palvelua. Osaat käsitellä elintarvikkeita ja huolehtia mm. kylmäketjusta ja kahvion varastonhallinnasta. Takataskustasi löytyy myös hygieniapassi. 

Kiinnostuitko?

Tule mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme ja hae tehtävää viimeistään 5.10. mennessä. Toivomme, että kerrot itsestäsi ja kokemuksestasi hakulomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Minna Pekkiseltä sähköpostitse minna.pekkinen@coor.com tai puhelimitse 050-3709855 arkisin klo 9-15.

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi.

Hae