Haku

Koulusiivooja Paraisille

Hae

Parainen

Etsimme Paraisille osa-aikaista

SIIVOOJAA 

Coorin siivoojana olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön. 

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen (30h/viikko), jossa työaika on arkisin klo 6-12. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. Sinulle kuuluvat myös Coorin työsuhde-edut kuten lounas- ja virike-etu, laaja työterveyshuolto ja mielen hyvinvointipalvelu verkossa.  

Siivoojana huolehdit kohteiden tilojen siisteydestä, puhtaudesta ja viihtyisyydestä. Tehtäviin kuuluu ylläpitosiivouksen tehtäviä kuten imurointia, lattioiden puhdistusta ja pölyjen pyyhkimistä.

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?

Odotamme, että sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja reipas ote työhön. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja katsomme eduksesi toimitila- tai laitoshuoltajan koulutuksen. Tarvitset työtehtävissä onnistumiseen hyvää suomen, englannin tai venäjän taitoa.

Kiinnostuitko?

Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Odotamme jo innolla uutta työkaveriamme, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pikaisesti. Takaraja hakemuksen laittamiselle on kuitenkin 3.10.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jekaterina Stranberg, jekaterina.stranberg@coor.com. Huomaathan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa co

Hae