Haku

Koulusiivoojia Iisalmeen

Hae

Iisalmi

Etsimme Iisalmeen

KOULUSIIVOOJIA

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen (37,5h/viikko). Työvuorosi ovat arkisin klo 13-21. Tehtävässä on myös mahdollisuus osa-aikaisuuteen. Palkkaus tehtävässä on työehtosopimuksen mukainen.

Koulusiivoojana tehtäviisi kuuluvat ylläpito- ja perussiivouksen tehtävät. Luot viihtyisyyttä huolehtimalla muun muassa, että koulun tilat ovat pölyttömät, lattiat puhtaat, vessat ovat siistit ja viherkasvit kukoistavat.

Käytössäsi on laadukkaat siivousvälineet ja laitteet. Huolehdimme, että saat hyvän perehdytyksen työhösi ja Coorin toimintatapoihin.

Mitä toivomme sinulta?

Katsomme työkokemuksen koulusiivouksen parista tai alan koulutuksen (laitoshuoltajan tutkinto) eduksesi. Odotamme, että sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja reipas ote työhön. Toivomme, että sinulla on hyvät perustaidot suomen kielessä.

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä Laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) mukainen oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua.

Kiinnostuitko?

Tule mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme ja hae tehtävää viimeistään 21.8. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Hakulomakkeelle ei ole välttämätöntä liittää erillistä ansioluetteloa tai hakukirjettä, mutta toivomme kuitenkin että kerrot hakulomakkeella aikaisemmasta kokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 13-14 Virpi Huttunen, p. 0403014006.

 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja  Facebookissa (Coor Finland).

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 10000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 996 miljoonaa euroa.

Hae