Koulusiivoojia uuteen kohteeseen Ouluun

Hae

Oulu

Toimintamme kasvaessa Pohjois-Pohjanmaalla etsimme nyt tekeväiseen joukkoomme Ouluun

 

KOULUSIIVOOJIA OSA- JA KOKOAIKAISIIN TYÖSUHTEISIIN

 

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

 

Etsimme nyt useamman henkilön siivoustiimiä uuteen asiakkuuteen Oulussa. Kaikki työsuhteet ovat vakituisis ja kokoaikaisia  (37,5h/viikko) tai osa-aikaisia 15-20h/viikko. Työvuorot ovat kohteen mukaan joko aamussa tai illassa, kuitenkin arkipäivisin esimerkiksi kello 6-14 tai 13-21.  Tässä tehtävässä maksamme kaltaisellesi huipputyypille korotettua palkkaa.  Noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Huolehdimme, että saat hyvän perehdytyksen työhösi ja Coorin toimintatapoihin.

 

Työtehtäviisi kuuluu

Koulusiivoojana yhdessä työkavereidesi kanssa koulujen luot viihtyisyyttä huolehtimalla muun muassa, että tilat ovat pölyttömät, lattiat puhtaat, vessat ovat siistit ja viherkasvit kukoistavat.

Ajoittain työ voi pitää sisällään myös perussiivouksen tehtäviä. Työtäsi nopeuttavat ja helpottavat laadukkaat siivousvälineet ja laitteet.

Käytössäsi on laadukkaat siivousvälineet ja laitteet.

 

Sinulta odotamme?

Sinulla ei tarvitse olla välttämättä aikaisempaa työkokemusta siivouksen parista, mutta odotamme, että sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja reipas ote työhön. Toivomme, että sinulla on hyvät perustaidot suomen kielessä. Halutessasi voit myös suorittaa työsuhteen aikana ja töiden lomassa esimerkiksi puhtauspalvelualan perustutkinnon.

Tehtävään valittujen henkilöiden on esitettävä Laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) mukainen oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua.

Miten haet tätä tehtävää?
Tule mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme ja hae tehtävää viimeistään 30.1.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävät sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakulomakkeelle ei ole välttämätöntä liittää erillistä ansioluetteloa tai hakukirjettä, mutta toivomme kuitenkin että kerrot hakulomakkeella aikaisemmasta kokemuksestasi sekä siitä, sopisiko sinulle paremmin aamu- vai iltavuoro.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Katja Isoniemi katja.isoniemi@coor.com. Huomaathan, että käsittelemme kaikki hakemukset rekrytointijärjestelmässä.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja  Facebookissa (Coor Finland).

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.


Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

 

Hae