LVI-työnjohtaja Kotkaan

Kotka

Karhulan Teollisuuspuistossa Kotkassa työskentelee useamman kymmenen coorilaisen tiimi, joka huolehtii teollisuuspuiston kiinteistöiden kunnossapidosta kokonaisvaltaisesti.

 

Etsimme nyt Karhulaan työhön osallistuvaa

 

LVI-TYÖNJOHTAJAA

 

Mitä Coor tarjoaa sinulle?


Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuva ammattitaitoisen tiimin työnjohtajana. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työpäiväsi ovat pääsääntöisesti arkisin kello 7-15. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetestaus.

Mitä odotamme sinulta ja työnkuva

Työtehtäviisi kuuluu käytännön työnjohtamisen lisäksi töiden suunnittelu ja aikatauluttaminen sekä osallistuminen asennustöihin.

Toivomme, että sinulla on osaamista myös kuvien lukuun ja hyvä materiaalituntemus. Lisäksi tarvitset tehtävässä onnistumiseen kokemusta käytännön työnjohdosta sekä asennustehtävistä.  

Taustaltasi voit olla esimerkiksi kokenut asentaja, työteknikko tai asennusosaamisella varustettu LVI-insinööri. Olet luotettava ja aikaansaava tekijä ja sinulla on asiakaslähtöinen työskentelytapa. 

Työnjohtajana olet helposti lähestyttävä ja osaat motivoida ja kannustaa tiimiäsi tekemään parhaansa. Olet hyvä organisoimaan työmaan tehtävät sujuvaksi kokonaisuudeksi.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään 6.2.2022 mennessä hakulomakkeella. Lomakkeelle ei tarvitse liittää erillistä hakukirjettä ja ansioluetteloa, mutta toivomme, että kerrot työkokemuksestasi ja osaamisestasi tuolloin tarkemmin lomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 9-16  Esa Lehtinen p. 040 562 8360.

 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

 

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

 

 

Hae