Haku

Osa-aikainen siivooja Joensuuhun

Hae

Joensuu

Etsimme Joensuuhun 

SIIVOOJAA 

Coor on pohjoismainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. 

Coorin siivoojana olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön. 

Mitä Coor tarjoaa sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen ja osa-aikaisen työsuhteen (7,5h/viikko). Työvuorot ovat arkisin ma, ke ja pe klo 11. Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. 

Käytössäsi on laadukkaat siivousvälineet ja laitteet. Huolehdimme, että saat hyvän perehdytyksen työhösi ja Coorin toimintatapoihin. 

Tehtävästä tarkemmin: 

Siivoojana luot viihtyisyyttä huolehtimalla muun muassa, että kohteen tilat ovat pölyttömät, lattiat puhtaat ja vessat siistit. Tehtävääsi helpottaa käytössäsi oleva päältäajettava yhdistelmäkone. 

Mitä toivomme sinulta? 

Katsomme työkokemuksen siivouksen parista tai alan koulutuksen (laitoshuoltajan tutkinto) ja yhdistelmäkoneen ajotaidon eduksesi. Odotamme, että sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja reipas ote työhön. Toivomme, että sinulla on hyvät perustaidot suomen kielessä. 

Kiinnostuitko? 

Tule mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme ja hae tehtävää viimeistään 30.9. mennessä. Sinun ei tarvitse välttämättä lisätä hakemuksellesi CV:tä, mutta toivomme toki, että kerrot itsestäsi ja kokemuksestasi hakulomakkeella. 

Lisätietoja sinulle antaa palveluesihenkilö Miia Asikainen p. 0505332347 arkisin klo 14-15. 

  

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

Hae