Haku

Osa-aikainen siivooja Lohjalle

Hae

Lohja

Etsimme Lohjalle

SIIVOOJAA 

Coorin siivoojana olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön. 

Mitä Coor tarjoaa sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen ja osa-aikaisen työsuhteen (13,5h/viikko). Työvuorot ovat ma-pe klo 20.30-23.00 ja la klo 17-18. Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. 

Käytössäsi on laadukkaat siivousvälineet ja laitteet. Huolehdimme, että saat hyvän perehdytyksen työhösi ja Coorin toimintatapoihin. 

Tehtävästä enemmän: 

Tässä tehtävässä tarkkuus ja huolellisuus ovat erityisen isossa roolissa. Työsi jälki on tärkeää, ja olet mukana huolehtimassa eläinpotilaiden, eläinlääkäriaseman henkilökunnan ja eläinten omistajien työpäivien ja potilaskäyntien terveysturvallisuudesta. 

Potilaat ovat karvaisia, suomuisia, höyhenpukuisia ja muita eläinystäviä, joten eläinrakkaus on tehtävässä valttia. Huomaathan, että tässä tehtävässä altistut eläinpölylle. 

Mitä toivomme sinulta? 

Odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä vähintään vuoden verran ja eduksi katsomme kokemuksen vastaavan kaltaisista aseptiikan osaamista vaativista siivoustöistä esimerkiksi eläinlääkäriasemalta, terveysasemalta tai sairaalasta. Tarvitset työtehtävissä onnistumiseen sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Kiinnostuitko? 

Tule mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme ja hae tehtävää viimeistään 05.10. mennessä. Sinun ei tarvitse välttämättä lisätä hakemuksellesi CV:tä, mutta toivomme toki, että kerrot itsestäsi ja kokemuksestasi hakulomakkeella. 

Lisätietoja sinulle antaa sähköpostitse palvelupäälikkö Tanja Paulasaari-Aho, tanja.paulasaari-aho@coor.com. Huomaathan, että toivomme hakemukset saapuviksi hakujärjestelmän kautta.

  

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

Hae