Haku

Osa-aikainen siivooja Malmille

Hae

Helsinki

Etsimme Malmille

SIIVOOJAA 

Coorin siivoojana olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön. 

Mitä Coor tarjoaa sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen ja osa-aikaisen työsuhteen (8h/viikko). Työvuorot ovat lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 6-10. Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. 

Käytössäsi on laadukkaat siivousvälineet ja laitteet. Huolehdimme, että saat hyvän perehdytyksen työhösi ja Coorin toimintatapoihin. 

Tehtävästä enemmän: 

Siivoojana tässä kohteessa sinulle kuuluvat ylläpitosiivouksen tehtävät. Luot viihtyisyyttä huolehtimalla muun muassa, että tilat ovat pölyttömät, lattiat puhtaat, vessat ovat siistit ja viherkasvit kukoistavat. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja laitteet.

Mitä toivomme sinulta? 

Tässä kohteessa siivousalan koulutus sekä kokemus (+4 v) ovat jo työsuhteen alkaessa välttämättömiä. Lisäksi tarvitset työssä hyvää asiakaspalveluasennetta ja suomen kielen taitoa. Takataskustasi löytyy myös hygieniapassi.

Tehtävään valitulle tehdään turvaselvitys.

Kiinnostuitko? 

Tule mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme ja hae tehtävää viimeistään 05.10. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa arkisin klo 10-12 Kaisa Tolonen, p. 0504795440.

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

Hae