Osa-aikainen siivooja Vantaalle

Hae

Pääkaupunkiseutu

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko osa-aikaista siivoustyötä?  Etsimme

SIIVOOJAA 

Vantaalla sijaitsevaan laitoskohteeseen.

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Työsuhde on luonteeltaan vakituinen ja osa-aikainen (7,5h/viikko) ja toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian. Työvuorot ovat arkisin klo 6-14. Tehtäviisi kuuluvat ylläpitosiivousta laitosympäristössä. Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Tehtäviin kuuluu ylläpitosiivouksen tehtäviä kuten lattioiden puhdistusta ja imurointia, roskien vientiä ja pölyjen pyyhkimistä.

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?

Odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta, yhdistelmäkoneen käytöstä ja yksin työskentely sopii sinulle. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla nuhteeton tausta, sillä teetämme henkilöturvallisuusselvityksen ennen työsuhteen aloitusta. Työssä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa. 

Miten ja milloin voit hakea tehtävään?

Voit hakea tehtävään heti täyttämällä hakulomakkeen, mutta viimeinen hakupäivä on 2.2 .Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 8-16 palvelupäällikkö Minna Kuusela (p. 050 534 1309).

 

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).

 Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

 

Hae