Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Osa-aikaisia siivoojia Helsinkiin

Hae

Helsinki


Etsimme nyt tekeväiseen joukkoomme Helsinkiin

OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA

Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

• Osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, 20h/viikko
• Aamuvuorot ma- la kello 6 alkaen

Siivouksen työtehtävät Coor-tiimissä
Kohteet sijaitsevat Hermannissa ja Maunulassa, ja siirtymä kohteiden välillä taittuu kätevästi julkisilla kulkuyhteyksillä.

Siivoojana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset ylläpitosiivouksen, joita ovat esimerkiksi

• imurointi
• lattioiden puhdistus
• WC tilojen siivous
• pölyjen pyyhkiminen
• roskien vientiä

Huolehdimme, että saat hyvän perehdytyksen kohteisiin ja Coorin toimintatapoihin. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja laitteet. Työtä tehdään parityönä.

Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja sinulla on myönteinen elämänasenne. Toivomme, että sinulla on hyvät perustaidot suomen kielessä.

Miten haet tätä työpaikkaa?
Kiinnostuitko tästä avoimesta tehtävästä? Hienoa, odottelemme jo kuulevamme sinusta. Hakuaika päättyy 12.12. ja luemme hakemuksia hakuaikana ja pyrimme olemaan yhteydessä kaikkiin hakijoihin mahdollisimman nopeasti.

Sinun ei tarvitse liittää hakulomakkeelle ansioluetteloa tai hakukirjettä, mutta silloin toivomme, että kerrot aikaisemmasta kokemuksestasi enemmän lomakkeella.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi.

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Hae