Haku

Osa-aikaisia siivoojia Iisalmeen

Hae

Iisalmi

Etsimme Iisalmeen

OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Tarjoamme sinulle osa-aikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen (17,5h/viikko). Työvuorosi ovat arkisin klo 16-19.30. Palkkaus tehtävässä on työehtosopimuksen mukainen.

Siivoojana tehtäviisi kuuluvat ylläpito- ja perussiivouksen tehtävät. Luot viihtyisyyttä huolehtimalla muun muassa, että kohteen yleiset- ja sosiaaltilat ovat pölyttömät, lattiat puhtaat ja vessat ovat siistit.

Käytössäsi on laadukkaat siivousvälineet ja laitteet. Huolehdimme, että saat hyvän perehdytyksen työhösi ja Coorin toimintatapoihin.

Mitä toivomme sinulta?

Katsomme työkokemuksen siivouksen parista tai alan koulutuksen (laitoshuoltajan tutkinto) eduksesi. Odotamme, että sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja reipas ote työhön. Toivomme, että sinulla on hyvät perustaidot suomen kielessä.

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä Laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) mukainen oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua.

Kiinnostuitko?

Tule mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme ja hae tehtävää viimeistään 21.8. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Hakulomakkeelle ei ole välttämätöntä liittää erillistä ansioluetteloa tai hakukirjettä, mutta toivomme kuitenkin että kerrot hakulomakkeella aikaisemmasta kokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 13-14 Virpi Huttunen, p. 0403014006.

 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja  Facebookissa (Coor Finland).

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 10000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 996 miljoonaa euroa.

Hae