Haku

Osa-aikaisia siivoojia Muhokselle

Hae

Oulu

Etsimme tekeväiseen joukkoomme Muhokselle

OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA

Mitä Coor tarjoaa sinulle?


Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen (10h) ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Työvuorot ovat arkisin.  Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Siivouksen työtehtävät Coor-tiimissä

Etsimme nyt tiimiimme siivoojaa etenkin kulttuuri- ja liikuntatiloihin. Siivoojana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset siivouksen tehtävät joita ovat esimerkiksi

  • imurointi
  • lattioiden puhdistus
  • WC tilojen siivous
  • pölyjen pyyhkiminen
  • roskien vientiä

Huolehdimme, että saat hyvän perehdytyksen kohteeseen ja Coorin toimintatapoihin. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja laitteet.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla ei tarvitse olla välttämättä aikaisempaa työkokemusta siivouksen parista, mutta odotamme, että sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja reipas ote työhön. Toivomme, että sinulla on hyvät perustaidot suomen kielessä. Tarvittaessa voit suorittaa työsuhteen aikana ja töiden lomassa esimerkiksi puhtauspalvelualan perustutkinnon.

Mitä seuraavaksi?

Kiinnostuitko avoimista siivouksen tehtävistä Muhoksella? Hienoa, odottelemme jo kuulevamme sinusta. Hakuaika päättyy 11.7. ja luemme hakemuksia hakuaikana ja pyrimme olemaan yhteydessä kaikkiin hakijoihin mahdollisimman nopeasti.

Sinun ei tarvitse liittää hakulomakkeelle ansioluetteloa tai hakukirjettä, mutta toivomme, että kerrot aikaisemmasta kokemuksestasi enemmän lomakkeella.

Lisätietoja avoimista tehtävistä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Katja Isoniemi katja.isoniemi@coor.com. Huomaathan kuitenkin, että kaikki hakemukset käsittelemme rekrytointijärjestelmässä.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi.

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 10 000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 996 miljoonaa euroa. 

Hae