Puutarhatiiminvetäjä pääkaupunkiseudulle

Pääkaupunkiseutu

Tiimimme kasvaessa pääkaupunkiseudulla ja etsimme nyt

PUUTARHATIIMINVETÄJÄÄ

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä on uusi ja tarjoamme sinulle kokoaikaisen sekä vakituisen työpaikan. Työpäiväsi ovat arkisin kello 8-16. Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Työskentelet osana isompaa asiakkaan kiinteistöistä vastaavaa tiimiä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työhösi ja Coorin toimintatapoihin.

Tehtäväsi

Toimit työhön osallistuvana tiiminvetäjänä ja tehtävänimikkeesi on palveluohjaaja.  Huolehdit asiakkaamme Hoasin kiinteistöjen ulkoalueiden siisteydestä, viihtyisyydestä ja turvallisuudesta. Tiiminvetäjänä huolehdit tehtävien jakamisesta, koneiden kunnossapidosta ja turvallisuudesta, osallistut perehdytykseen ja työnohjaamiseen ja sijaisjärjestelyihin.

Töihin kuuluu ulkoaluetöitä vallitsevan vuodenajan mukaisesti. Kasvukaudella tehtäviisi kuuluu muun muassa pensaiden, perennojen, köynnösten ja puiden hoito, leikkaus ja kaato, istutusalueiden kitkeminen, ruukkuistutusten suunnittelu ja hoito sekä sidottujen ja sitomattomien pintojen rikkaruohojen ja sammaleen poistaminen.

Talvikaudella työtehtäviin kuuluu käsilumitöitä, auraustöitä sekä hiekoituksia. Työnkuvaan kuuluu myös jonkin verran pieniä kiinteistöhuollon tai siivouksen tehtäviä tehtävään valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.  Pääpaino on kuitenkin ulkoaluetehtävissä.

Mitä odotamme sinulta?

Tässä tehtävässä onnistumiseen tarvitset puutarha-alan koulutuksen sekä aikaisempaa kokemusta puutarha-alalta saman kaltaisista tehtävistä.

Lisäksi tarvitset

  • B-ajokortin
  • Kasvinsuojelututkinnon
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Hyvää koneiden käyttötaitoa, kokemus moottori- ja raivaussahan käytöstä katsotaan eduksi
  • Työturvallisuuskortin ja hyvän työturvallisuusasenteen

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään huumausainetestaus.

Miten haet tähän tehtävään?

Kuulostiko tämä sinulle passelilta tehtävältä. Hienoa, hae tehtävää 30.1.2022 mennessä. Hakulomakkeelle ei tarvitse liittää erillistä ansioluetteloa tai hakukirjettä, kunhan kerrot meille aikaisemmasta kokemuksestasi hakulomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Andrus Kalm andrus.kalm@coor.com.

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). Nettisivuiltamme löydät myös esimerkiksi palveluesimies Kirsin uratarinan (coor.fi)


Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

 

Hae