Haku

Siivooja Hoasille pääkaupunkiseudulle

Hae

Pääkaupunkiseutu

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.  

  

Oletko siivousalan ammattilainen ja viihdyt niin sisä- kuin ulkotöissä? Sinulla on myös silmää hyvälle asiakaspalvelulle? Hienoa, vaikuttaa siltä, että saatat olla Hoasin tiimin etsimämme  
  
SIIVOOJA   
  
Mitä Coor tarjoaa sinulle ja työtehtävät?  

 

Työtehtäviisi kuuluu huolehtia Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön (HOAS) yleisten tilojen, kuten rappukäytävien sekä ulko-alueiden siisteydestä ja viihtyisyydestä. Työssäsi onnistumista auttavat hyvät työvälineet ja reipas tiimi, jossa kaveria autetaan.  

  
Työsuhteesi meillä olisi vakituinen ja kokoaikainen arkityö 37,5 tuntia viikossa. Työpäivä on pääsääntöisesti kello 8-16. Kaltaisellesi huipputyypille olemme valmiita maksamaan myös hieman keskimääräistä parempaa palkkaa.   
  
  
Mitä odotamme sinulta?  

  

  
Tässä hommassa pärjää alasta innostunut säänkestävä ja asiakaspalveluhenkinen ammattilainen. Työotteiltasi olet oma-aloitteinen ja ammattitaitosi kautta osaat toimia itsenäisesti.   
  
Työtehtävissä onnistumiseen tarvitset:  

  

- kokemusta porras-siivouksesta tai alan koulutuksen (esimerkiksi laitoshuoltaja tai puhtauspalvelualan perustutkinto)  

- työturvallisuuskorttia  

- suomen kielen taitoa  

- B-ajokorttia   

  

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään huumausainetestaus työhöntulotarkastuksen yhteydessä. Työturvallisuuskorttikoulutus voidaan tarvittaessa järjestää työsuhteen alettua. 
   

Kiinnostuitko?  

  
Tuntuuko sinusta, että tämä on sinun tuleva työpaikkasi? Hienoa! Voit meidän puolestamme laittaa hakemuksen tulemaan vaikka heti. Hakulomakkeelle ei tarvitse liittää erikseen CV:tä tai hakemuskirjettä. Toivomme kuitenkin, että kerrot meille enemmän aikaisemmasta kokemuksestasi hakulomakkeella. Luemme hakemuksia hakuaikana ja viimeinen tilaisuus hakea tähän työpaikkaan on  3.7.2022.
  
Jos joku asia jäi askarruttamaan lisätietoja tehtävästä antaa sinulle mielellään Andrus Kalm andrus.kalm@coor.comKäsittelemme kaikki hakemukset kuitenkin rekrytointijärjestelmässä, emme sähköpostissa. 

 

Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).   
 

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

 

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 10 000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 996 miljoonaa euroa. 

Hae