Haku

Siivooja Kempeleelle

Hae

Kempele

Etsimme nyt Kempeleelle

KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA 

Coorin siivoojana olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön. 

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen 37,5h/viikko. Työvuorot ovat arkisin kello 6-14. Toivomme, että voit aloittaa työssä mahdollisimman pian. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Siivoojana huolehdit asiakaskohteen siisteydestä, puhtaudesta ja viihtyisyydestä. Tehtäviin kuuluu ylläpitosiivouksen tehtäviä kuten imurointia, lattioiden puhdistusta ja pölyjen pyyhkimistä. 

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?

Odotamme, että sinulla on asiakaslähtöinen työskentelytapa. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä tai alan koulutusta, sekä hyvä suomen kielen taito.

Miten ja milloin voit hakea tehtävään?

Tule mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme ja hae tehtävää viimeistään 07.10. mennessä. Sinun ei tarvitse välttämättä lisätä hakemuksellesi CV:tä, mutta toivomme toki, että kerrot itsestäsi ja kokemuksestasi hakulomakkeella. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna-Maria Helttunen, p. 050-5780797. Soittoaika 8:00-15:00.

  

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

Hae