Haku

Siivooja Tikkurilaan

Hae

Vantaa

Etsimme nyt Vantaalle Tikkurilaan

SIIVOOJAA 

Coorin siivoojana olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön. 

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja määräaikainen opintovapaan sijaisuus. Työvuorot ovat arkisin kello 10-18. Toivomme, että voit aloittaa työssä mahdollisimman pian. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Siivoojana huolehdit asiakaskohteen tuotanto- ja toimistotilojen siisteydestä, puhtaudesta ja viihtyisyydestä. Tehtäviin kuuluu ylläpitosiivouksen tehtäviä kuten imurointia, lattioiden puhdistusta ja pölyjen pyyhkimistä. Kohteessa käytetään päivittäin yhdistelmäkonetta.

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?

Odotamme, että sinulla on asiakaslähtöinen työskentelytapa. Sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ainakin vuoden verran tai alan koulutusta, sekä hyvä suomen kielen taito. Takataskustasi löytyy myös työturvallisuuskortti.

Miten ja milloin voit hakea tehtävään?

Tule mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme ja hae tehtävää viimeistään 07.10. mennessä. Sinun ei tarvitse välttämättä lisätä hakemuksellesi CV:tä, mutta toivomme toki, että kerrot itsestäsi ja kokemuksestasi hakulomakkeella. 

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Tanja Paulasaari-Aho, tanja.paulasaari-aho@coor.com.

  

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

Hae