Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Siivooja Ylitornion S-Markettiin, Osuuskauppa Arina

Hae

Ylitornio

Etsitkö osa-aikaista työtä Ylitorniosta ja sinulla on jo aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä? Hienoa, jatka lukemista sillä haemme nyt Ylitornion S-Markettiin

SIIVOOJAA

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.


Tarjoamme sinulle osa-aikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen missä viikkotunnit ovat 15h/viikko. Tämä työ on helposti sovitettavissa esimerkiksi opintojen oheen, sillä työvuorot ovat sovittavissa joko aamuun kello 6-8.30 tai iltaan 18.30-21.

Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Työ on monipuolista myymälän kaikkien tilojen ylläpito – ja perussiivoustyötä. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme erilaisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia.

Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi ja voimme tarjota sinulle miellyttävän ja turvallisen työympäristön. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.

Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinäkin olet yhtä mukava ja mutkaton työkaveri kuin tulevat työkaverisi. Sinulla on jo aikaisempaa siivouskokemusta ja eduksesi katsomme kokemuksen päältä ajettavasta yhdistelmäkoneesta ja alan koulutuksen. Voit kuitenkin vakuuttaa meidät myös asenteellasi ja kiinnostuksella siivoustyötä kohtaan. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja Coorin toimintatapoihin.

Miten haet tätä työpaikkaa
Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa, me odottelemme jo hakemustasi ja lähetäthän sen meille viimeistään 8.12. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemuslomakkeelle ei ole välttämätöntä liittää erillistä ansioluetteloa tai hakukirjettä. Tuolloin toivomme, että kerrot aikaisemmasta työkokemuksestasi enemmän hakulomakkeella.
.
Lisätietoja sinulle antaa mielellään palveluesimies Irina Leppioja irina.leppioja@coor.com.

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Hae