Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Siivoojia eläinlääkäriasemalle Rovaniemelle

Hae

Rovaniemi

Coorilaisten lauman kasvaessa Rovaniemellä, etsimme nyt ammattitaitoisia

SIIVOOJIA

huolehtimaan asiakkaamme eläinlääkäriasemien siisteydestä ja puhtaudesta.

Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, jossa viikkotunteja on 10. Tämä työ sopii etenkin erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen sillä työvuorot ovat sovittavissa joko aamuun kello 6-7.30 tai iltaan 19-20.30. Työvuoroja on maanantaista lauantaihin. Jos olet valmis työskentelemään muissa kohteissamme Rovaniemellä pystymme tarjoamaan sinulle lisätunteja. Palkkaus tehtäviin on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Työt eläinlääkäriasemilla alkavat vuodenvaihteessa, mutta voimme sopia kanssasi aikaisemmasta aloituksesta muissa Rovaniemen kohteissa.

Huolehdimme siitä, että saat asiakaskohteeseen ja Coorin toimintatapoihin kattavan perehdytyksen.

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Tässä tehtävässä tarkkuus ja huolellisuus ovat erityisen isossa roolissa. Työsi jälki on tärkeää, ja olet mukana huolehtimassa eläinpotilaiden, eläinlääkäriaseman henkilökunnan ja eläinten omistajien työpäivien ja potilaskäyntien terveysturvallisuudesta.

Odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta ainakin vuoden ajalta vastaavan kaltaisista aseptiikan osaamista vaativista siivoustöistä esimerkiksi eläinlääkäriasemalta, terveysasemalta tai sairaalasta. Tarvitset työtehtävissä onnistumiseen sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksesi katsomme B-ajokortin.

Potilaat ovat karvaisia, suomuisia, höyhenpukuisia ja muita eläinystäviä, joten eläinrakkaus on tehtävässä valttia. Huomaathan, että tässä tehtävässä altistut eläinpölylle.

Mitä seuraavaksi?
Haukutko jo innosta päätteen ääressä? Mahtavaa, laita meille hakemus tulemaan yhdessä hännän heilautuksessa, kuitenkin viimeistään 24.11. mennessä. Hakemukselle ei tarvitse liittää erillistä ansioluetteloa tai hakukirjettä, toivomme tuolloin että kerrot aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi hakulomakkeella.

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa arkisin kello 9-15 palvelupäällikkö Tomi Koistinen. 

Löydät meidät coorilaiset myös somesta Instagramista (coor_suomi), Facebookista (Coor Finland) sekä LinkedInistä (Coor).

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja - kampanjassa.

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Hae