Haku

Siivoojia Pasilaan

Hae

Helsinki

Etsimme Pasilaan

OPPILAITOSSIIVOOJIA

Coorin siivoojana olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön.

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen (37,5h/viikko) tai osa-aikaisen työsuhteen (25-30h/viikko). Työvuorot ovat arkisin ja vaihtelevat klo 6-23 välillä. Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Kerro rohkeasti mikä vuoro juuri sinua kiinnostaa!

Huolehdimme, että saat hyvän perehdytyksen työhösi ja Coorin toimintatapoihin. Saat myös käyttöösi Coorin työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-edun, mahdollisuuden liittyä vapaaehtoiseen sairauskassaan, laajan työterveyshuollon, sekä Auntie - mielen hyvinvointipalvelun verkossa. 

Oppilaitossiivoojana pääset osallistumaan niin ylläpito kuin perussiivoustehtäviin asiakkaiden parissa. Omalla työpanoksellasi olet tärkeässä ja näkyvässä roolissa asiakkaan päivittäisessä arjessa.

Mitä toivomme sinulta?

Katsomme työkokemuksen koulusiivouksen parista tai alan koulutuksen (laitoshuoltajan tutkinto) eduksesi. Odotamme, että sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja reipas ote työhön. Toivomme, että sinulla on hyvät perustaidot suomen kielessä.

Kiinnostuitko?

Tule mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme ja hae tehtävää viimeistään 6.4. mennessä. Sinun ei tarvitse välttämättä lisätä hakemuksellesi CV:tä, mutta toivomme toki, että kerrot itsestäsi ja kokemuksestasi hakulomakkeella. Kerro myös, haluatko toimia koko- vai osa-aikaisena siivoojana?

Lisätietoja sinulle antaa Tanja Paulasaari-Aho sähköpostitse: tanja.paulasaari-aho@coor.com. Laitathan hakemuksesi kuitenkin "hae"- nappia painamalla.

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi.

Hae