Haku

Siivoojia Rovaniemelle - tunnit valintasi mukaan

Hae

Rovaniemi

Etsit sitten kokoaikaista, osa-aikaista tai tarvittaessa töihin kutsuttavaa työsuhdetta, aamu- tai iltavuoroa, meiltä löytyy sinulle sopivat tunnit toiveesi mukaan. Haemme  nyt tekeväiseen joukkoomme Rovaniemelle

SIIVOOJIA MONENLAISIIN TUNTISOPIMUKSIIN JA KOHTEISIIN

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Etsimme monenlaisiin tuntisopimuksiin ja kohteisiin tekijöitä. Olisitko sinä coorilaisena

  • Kokoaikainen vai osa-aikainen

ja tekisitkö sinä töitä mielummin

  • aamuvuorossa 6-14 vai iltavuorossa 13-21 tai yö vuorossa 20-04?

Sopisiko sinulle kenties opintoihin paremmin

  • lyhyempi aamu 6-10 arkisin tai viikonloppuna lauantai aamu tai yövuoro 8h työvuoro.

Jos etsitkin pelkästään viikonloppuvuoroja, niin niitäkin löytyy!

 

Etsimme myös lyhytaikaisiin sijaisuuksiin ja tarvittaessa töihin kutsuttavia tekijöitä.

Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Siivouksen työtehtävät Coor-tiimissä ja mitä toivomme sinulta?

Siivoojana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset siivouksen tehtävät. Huolehdimme, että saat hyvän perehdytyksen kohteeseen ja Coorin toimintatapoihin. Tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuuden suorittaa esimerkiksi kiinteistö- ja puhtauspalvelualan perustutkinnon työn ohessa.

Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja laitteet. Joissakin kohteissa työskennellään yksin, toisissa kohteissa työskentely sujuu parityönä tai osana isompaa siivoustiimiä.

Siivouskohteita pohjoisessa on monenlaisia esimerkiksi liiketiloja, kouluja, eläinlääkäriasemia ja toimistoja.

Suurimpaan osaan kohteistamme et välttämättä aikaisempaa työkokemusta siivouksen parista, mutta odotamme, että sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja reipas ote työhön. Muutamassa kohteessa siivousalan koulutus ja kokemus (+1-5v) ovat jo työsuhteen alkaessa välttämättömiä. Toivomme, että käytät työkielenä sujuvasti suomea tai englantia.

Joihinkin avoimiin tehtäviin valituille tehdään turvaselvitys, henkilöluottotietojen tarkastus, huumausainetestaus ja heidän on esitettävä Laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) mukainen oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua.

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Hakuaika päättyy 21.08.2022. Luemme hakemuksia hakuaikana ja pyrimme olemaan yhteydessä kaikkiin hakijoihin mahdollisimman nopeasti.

Sinun ei tarvitse liittää hakulomakkeelle ansioluetteloa tai hakukirjettä, mutta silloin toivomme, että kerrot aikaisemmasta kokemuksestasi enemmän lomakkeella.

Ilmoita hakulomakkeella näistä:

  • kokoaikainen vai osa-aikainen
  • aamu- vai iltavuoro, sekä kellonajat
  • kaupunki, jossa haluaisit työskennellä
  • milloin olisit valmis aloittamaan

Lisätietoja sinulle antaa Coorin rekrytointi osoitteesta hr_fi@coor.com. Kirjoitathan sähköpostisi otsikokenttään "Lisätietoja avoimesta tehtävästä, Rovaniemi". Käsittelemme kaikki hakemukset vain rekrytointijärjestelmässä.

 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi.

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 10 000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 996 miljoonaa euroa.

Hae