Kieli / Sivusto

Languages

Change site

Siivoojia Rovaniemelle - tunnit valintasi mukaan

Hae

Rovaniemi

Toimintamme kasvaessa Pohjois-Suomessa etsimme nyt tekeväiseen joukkoomme Rovaniemelle

 

SIIVOOJIA MONENLAISIIN TUNTISOPIMUKSIIN JA KOHTEISIIN

 

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

 

  • Etsit sitten kokoaikaista tai tarvittaessa töihin kutsuttavaa työsuhdetta, meiltä löytyy sinulle sopivat tunnit
  • Työvuoroja aamu- tai iltavuorossa 6-14 tai 14-22 tai sovitettavissa esimerkiksi joustavasti kello 6-16 välille
  • Myös lyhyempiä esimerkiksi opintoihin sopivia vuoroja esimerkiksi 17-22  tai aikaisessa aamuvuorossa 6-10 tarjolla.
  • Viikonloppuvuoroja sinulle, joka etsit töitä etenkin viikonloppuihin
  • Vuorotyötä kohteessa, missä vuorot vaihtelevat kello 5-02 välillä vaihdellen
  • Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan
  • Kohteet sijaitsevat Rovaniemen talousalueella ja Sodankylässä

 

Siivouksen työtehtävät Coor-tiimissä

 

Kohteinamme Oulussa on muun muassa tavaratalo, kouluja, muita liiketiloja ja eläinlääkäriasemia.

 

Siivoojana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset siivouksen tehtävät. Huolehdimme, että saat hyvän perehdytyksen kohteeseen ja Coorin toimintatapoihin.

 

Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja laitteet. Joissakin kohteissa työskennellään yksin, toisissa kohteissa työskentely sujuu parityönä tai osana isompaa siivoustiimiä.

 

Mitä odotamme sinulta?

Suurimpaan osaan kohteistamme et välttämättä aikaisempaa työkokemusta siivouksen parista, mutta odotamme, että sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja reipas ote työhön. Muutamassa kohteessa siivousalan koulutus ja kokemus (+5v) ovat jo työsuhteen alkaessa välttämättömiä. Toivomme, että sinulla on hyvät perustaidot suomen kielessä.

 

Joihinkin avoimiin tehtäviin valituille tehdään turvaselvitys sekä  huumausainetestaus ja heidän on esitettävä Laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) mukainen oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua.

 

Mitä seuraavaksi?

Kiinnostuitko avoimista siivouksen tehtävistä Rovaniemellä? Hienoa, odottelemme jo kuulevamme sinusta. Hakuaika päättyy 12.12. ja luemme hakemuksia hakuaikana ja pyrimme olemaan yhteydessä kaikkiin hakijoihin mahdollisimman nopeasti.

 

Sinun ei tarvitse liittää hakulomakkeelle ansioluetteloa tai hakukirjettä, mutta silloin toivomme, että kerrot aikaisemmasta kokemuksestasi enemmän lomakkeella.

 

Toivomme kuitenkin, että kerrot hakulomakkeella etsitkö kokoaikaista vai osa-aikaista työtä ja millaiset työvuorot sopisivat sinulle.

 

Lisätietoja sinulle antaa Coorin rekrytointi osoitteesta hr_fi@coor.com. Kirjoitathan sähköpostisi otsikokenttään "Lisätietoja avoimesta tehtävästä, Rovaniemi". Käsittelemme kaikki hakemukset kuitenkin rekrytointijärjestelmässä.

 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi.

 

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

 

 

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Hae